Tatiana Heghea întâmpină vara cu o piesă nou-nouță, dedicată iubirii! Ieri, artista a prezentat „O iluzie”, iar lansarea single-ului a avut loc la „Prima Oră”. Despre ce este piesa, dar și cine a muncit la creația ei, aflați mai jos.

heghea 3„Vin cu o premieră care, sper tare mult, să vă placă. Este o piesă frumoasă, cu un suflu nou, modern, o piesă care cred că se memorizează. Abia aștept comentariul celor de acasă.

Conține muzica maestrului Oleg Baraliuc și aranjamentul lui Valentin Șchirca; un aranjament cu un suflu extrem de modern și interesant. La înregistrare (Mix/Master) a lucrat Vitalie Catana alias Smally. E o echipă foarte mare și eu mă bucur pentru ocazia să comunic și să colaborez cu acești oameni. Le mulțumesc, pe această cale, pentru răbdare și înțelegere, pentru că e un proces deloc simplu.

Piesa se numește O iluzie, este despre prezența unui bărbat care flirtează cu două femei concomitent, iar ultima este mai curajoasă și îi spune că nu mai rabdă și pleacă. În același timp, ea crede în sine, știe că este frumoasă și dorită, deci nu se va pierde aici. În refrenul piesei, înțelegem că totul se rezolvă și merge bine de la sine.

Textul este semnat de Radmila Popovici Paraschiv – o mare textieră și un maestru în ceea ce face. Suntem la prima colaborare oficială. E un text de calitate și de asta sper să le placă celor de acasă.

Cu privire la videoclip, încă nu știu, nu vreau să anticipez lucrurile, pentru început vreau să mă bucur de promovarea acesteia”, a spus Tatiana, la emisiune.

Ascultați aici noul single al cântăreței:

Foto: Prima ora

Distribuie articolul: