La începutul lunii noiembrie, la New York, a avut loc o prezentare de lenjerie unde au participat reprezentantele de la „The Catwalk Real”, fete care nu dețin dimensiunile unui fotomodel, ci sunt mai deosebite, atât după aspect, cât și după rasă sau orientare sexuală.

Evenimentul s-a desfășurat într-un centru din piața principală a orașului – Time Square. Urmând aceleași principii, un alt eveniment asemănător a avut loc în Columbia. În orașul Bogota, la concursul „Seductive Colombia 2017” au participat femei ce dețin un aspect diferit în toate sensurile, fie în greutate, fie în culoare sau alte trăsături fizice. Singurele criterii de selectare au fost vârsta (de la 18 până la 35 de ani) și înalțimea – fetele trebuiau să depășească 160 de cm.

Citește și: Supraviețuitoarea unui atac cu acid a deschis Săptămâna Modei de la New York (Video)

Pentru prima dată în istoria concursurilor de frumusețe, la scară națională, au fost incluse participante cu forme voluptoase. Potrivit organizatorilor, eu și-au pus obiectivul de a arăta lumii că frumusețea femeilor poate fi pe cât de diferită, pe atât de atractivă, întrucât „gusturile se discută”. 

„Acest eveniment e o oportunitate pentru toate acele femei care nu se încadrează în standartele impuse de moda actuală. Cred că am reușit să frângem aceste bariere și să dovedim că poți fi frumoasă și fericită indiferent de aspectul fizic”, au afirmat organizatorii.

Sursa

 

Distribuie articolul: