Majoritatea oamenilor consideră că dacă vor avea ceea ce își doresc de mult timp, vor deveni mai fericiți, iubiți și împăcați cu sine. În procesul de dobândire a ceva, ei trec peste toate stările menționate anterior și se axează doar pe lucruri. Mulți dintre noi ne aflăm într-o competiție după ceea ce nu avem la moment, fără să ne axăm pe ceea ce dorim să devenim cu adevărat. 

Fii fericită

Fericirea nu se dobândește, este un drept al omului de la naștere. Oamenii din jurul tău nu sunt capabili să te facă fericit, pentru că sursa adevăratei fericiri nu se află în exterior, ci în interiorul nostru. Paradoxul este că o persoană poate trăi orice stare imediat ce înțelege că totul depinde de alegerea sa. Dacă vrei să fii fericit – devino chiar acum, fii fericit, indiferent de orice. Fericirea este alegerea ta, nu rezultatul unei acțiuni.

Sursă: woman.ru

Apreciază-te în mod adecvat

O apreciere adecvată este absolut necesară atunci când trebuie să depășim dificultățile vieții. Aceasta ne oferă puteri pentru a găsi răspunsuri la întrebările ce apar în fața noastră, să conștientizăm faptul că nu suntem pe placul tuturor, să conștientizăm că nu putem cuprinde absolutul, să putem face față situațiilor de conflict și să nu le evităm, să înțelegem că nu suntem perfecți și nu putem omite anumite greșeli.

Iubește-te

Cel mai bun mod de a ajunge la un acord cu tine este prin următoarea afirmație: „Mă iubesc și mă accept cu emoțiile, și sentimentele mele”. Poți repeta aceste cuvinte cu voce tare sau în minte.

Sursă: woman.ru

Trăiește cu prezentul

Amintiți-vă că cel mai important moment din viața voastră se petrece chiar acum. Simte bucuria și fericirea chiar acum. De îndată ce nu te mai gândești la ceea ce nu ai, vei începe să simți bucuria momentului prezent. Încetând să cedezi emoțiilor negative, te poți elibera de povara durerii din trecut. Majoritatea oamenilor nu suferă din lipsă de iubire: pur și simplu nu își dau seama că toate aspectele negative se află în ei.

Metoda „Balanței emoționale”

Cele două metode principale pentru menținerea echilibrului emoțional sunt lucrul cu acupunctură și afirmații. Afirmațiile sunt gânduri pozitive despre cum ați dori să vă vedeți viața. De exemplu, „mă respect, accept și mă iubesc”. Aceasta este o metodă de concentrare asupra a ceea ce ne străduim cu adevărat. Desparte-te cu afirmații negative de genul: „Munca mea este groaznică!” sau „Îmi urăsc apariția!”. Nu uita că afirmațiile trebuie pronunțate la timpul prezent. De exemplu: „Sunt fericită!”, „Mă simt bine!” sau „am tot ce îmi trebuie!”. Refuză fraze de genul: „Voi realiza acest lucru” sau „Am nevoie de el”, deoarece în acest caz mintea ta inconștientă va decide că toate acestea sunt necesare pentru tine nu în prezent, ci în viitorul nedeterminat.

Sursă: woman.ru

Analizează emoțiile tale

La sfârșitul fiecărei zile, analizează-ți starea emoțională. Dacă ai parte și de cel mai minim stres, iritare sau orice alt sentiment negativ, nu trece cu vederea acest fapt. Învață să te apreciezi dintr-o parte, din exterior.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: