După Bruxelles sau Zurich, și orașul Berlin tinde spre titlul de Capitală a Ciocolatei. Asta după ce Capitala Germaniei a început să găzduiască magazinul în care vizitatorii pot adăuga ingredientele preferate, care mai apoi să ajungă în ciocolata pe care o primesc la pachet. Unde și cum are loc totul, vedeți mai jos.

Запакуйте, пожалуйста 😋🍫

A post shared by Ekaterina Ovchinnikova (@o_katy) on

Magazinul Bunte SchokoWelt face parte din mixul de marketing al brandului german de ciocolată Ritter Sport. Cei care pășesc pragul acestui local, sunt vrăjiți zilnic de aromele tentante de cacao, lapte, arahide și alte zeci de ingrediente delicioase.

În cele 3 etaje, există suficient spațiu pentru sute de vizitatori creativi în fiecare zi.

https://www.instagram.com/p/BWBAsiQjBci/?taken-at=1718436

Adevărul este că un client poate comanda în timp real ce ingrediente să se pună în ciocolata sa (albă sau cafenie), deci deserturile sunt absolut personalizate. Printre cele mai populare ingrediente sunt nucile, bucățile de căpșune sau afine, biscuiții de vailie, fulgii de cocos și fulgii de porumb.

Fiecare client își vede apoi împachetată ciocolata, pe care o poate oferi în dar unei alte persoane.

You Can Make The Chocolate Bar Of Your Dreams At Ritter Sport …You Can Make The Chocolate Bar Of Your Dreams At Ritter Sport In Berlin

Bunte SchokoWelt organizează și masterclass-uri distractive pentru copii, dar și expoziții periodice de ciocolată.

make your own chocolate?! danke, deutschland.

A post shared by peedubs (@peedubs) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: