De la cupru strălucitor la nuanțe subtile de roze, toamna asta vrem să ne asortăm cu frunzele ruginii, cu șampania, cu razele blânde ale soarelui. Pentru a face față noului sezon, avem nevoie de strălucire și de căldură, poate din acest motiv a devenit atât de popular pe Pinterest balayage cu nuanțe arămii.

Alt motiv pentru care suntem atat de tentate să încercăm această nuanță este că nu trebuie neapărat să fie o schimbare permanentă, scrie elle.ro. Se poate folosi un nuanțator ton pe ton, care să ofere podoabei capilare o alură suflată cu bronz și care se ia complet după câteva spălări. Pe șaten, un nuanțator arămiu îi va dărui părului textură și strălucire, conferindu-ți ție un aer pasional. La urma urmei, asta se speculează despre roșcate. Nuanțele ruginii pe blond capătă subtonuri irezistibile de roze.

@lui_22_leiva

Bineînțeles, tonurile calde de roșu împrospătează părul castaniu sau brunet, ajutându-l să strălucească intens. Deci, poți să îți faci de cap cu nuanța sezonului, indiferent de culoarea părului tău.

Balayage-cuivre-sur-cheveux-noirs

Însă, ar fi de preferat ca vopsirea să se facă pe un balayage mai vechi sau pe părul decolorat de soare, pentru a nu colora părul direct cu roșu, căci e un pigment extrem de greu de îndepartat atunci cand te plictisești de el.