Nu există sentiment mai frumos și mai cald decât să știi că ai contribuit la salvarea unei vieți. Acum două luni, Farmacia Familiei a anunțat Campania de caritate „ Doneaza cu noi”, scopul căreia a fost sensibilizarea opiniei publice pentru a ajuta doi copii minunați - Segiu și Daniel – să iasă învingători dintr-o luptă crâncenă cu boala.

Farmacia Familiei anunță cu satisfacție că această campanie a fost încheiată cu succes, astfel că Daniel de doar 5 anișori, care suferă de blefarofimoză – o boală gravă ce îi afectează vederea – va fi operat într-o clinică din Israel. La fel și Sergiu, diagnosticat cu cancer de sânge, va beneficia de chimioterapie și reabilitare după cel de-al doilea transplant de maduvă, efectuat într-un spital din Turcia.

Nimic nu este imposibil, când se adună într-un fascicul forțele și energiile pentru a face un bine!  Farmacia Familiei, cu suportul clienților săi fideli, a întors speranța de viață lui Sergiu și Daniel, iar familiilor lor – bucuria de a-și vedea în viitor copiii sănătoși și fericiți.

Farmacia Familiei transmite cele mai sincere mulțumiri tuturor clienților săi, care au contribuit la realizarea celui mai mare vis al celor doi copii, visul de a trăi și își anunță deschiderea pentru alte proiecte. Împreună putem face lumea mai frumoasă!

P.

Distribuie articolul: