Soarele primăvăratic a scos toată lumea în parcuri la plimbări în aer liber. Însă plimbările trezesc o poftă de ceva bunișor, și venind acasa vrei să savurezi un desert făcut cu suflet de cineva drag. În ajutorul gospodinelor la prepararea deserturilor vine Dr.Oetker cu varietatea de produse pentru gătit. Astfel, poți îmbina utilul cu plăcutul, îți iai tot ce trebuie pentru a găti dar și participi în promoția organizată de  Dr.Oetker.

„Împreună orice masă de bucătărie e o dulce sărbătoare” este campanie promoțională de la Dr. Oetker, care provoacă toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care fac deosebită masa de sărbătoare și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi! 

Astfel, în perioada 15 martie – 31 mai 2022, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal  – 4000 lei sau chiar premiul cel mare – 50000 lei, pentru tine și familia ta. 

Sună tare bine, nu-i așa?

Cum participi în această campanie? Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web  www.oetker.md

și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! 

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători. 

Pentru a te inspira și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Campaniei Dr. Oetker „Împreună orice masă e o dulce sărbătoare”, i s-au alăturat celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine, Lenuța Gheorghiță, Aura, Doina Danielean și Mariana Mihăilă. 

Lenuța Gheorghiță ne-a bucurat cu o rețetă originală cu cornulețe și vișină, preferate în familia sa. Vezi aici cum a gătit interpreta cornulețele.

Provocată de Dr. Oetker și Doina Danielean a gătit o tortă delicioasă pentru familia sa. Torta Cioburi de sticlă durează în a fi preparată  însă foarte rapid consumată de intraga familie.

Aura a gătit o tartă cu dovleac absolut deosebită, care este tradițională în familia sa. Vezi rețeta aici!

Ne-a surprins Mariana Mihăilă care a gătit împreună cu cumătrița ei o frumusețe de Babă Neară, tradiționalul desert de la Nordul Moldovei. Aici vezi cum au preparat gospodinele acest desert delicios.

Un mare ajutor în prepararea acestor deserturi au fost produsele Dr. Oetker, nelipsite în orice bucătărie.

Continuă sărbătorile prin a găti delicii pentru o #dulcesarbatoare în familia ta cu Dr. Oetker!

Împreună orice masă e o dulce sărbătoare!

Distribuie articolul: