La 15 ani de la fondare, rețeaua Farmacia Familiei are cu ce se mândri și, mai cu seamă, are ce oferi clienților fideli – o mare familie, plină de recunoștință. Iată cât de mare e această familie și cu ce te bucură rețeaua de farmacii cu ocazia acestui frumos eveniment.

„Am reușit să construim, o rețea puternică, un brand autentic moldovenesc. Am devenit în scurt timp lider în domeniul farmaceutic, cu peste 180 de filiale deschise la nivel național. Suntem de ani buni implicați și în proiecte sociale, că să răsplătim încrederea Dumneavoastră și să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi”, mărturisesc reprezentații Farmacia Familiei.

24 din 24 de ore pentru siguranța, sănătatea și confortul clienților

Rețeaua extinsă la nivel național oferă oamenilor siguranța că există un străjer care stă la paza sănătății oricând. Confortul din fiecare filială este absolut resimțit și răsplătit de clienți prin fiecare vizită de revenire la Farmacia Familiei. „Vă mulțumim că ne alegeți de fiecare dată, că aveți încredere în noi, că ne recomandați, că reveniți!”, spun cei de la Farmacia Familiei.

Cu ocazia aniversării, Farmacia Familiei oferă astăzi, 20 iulie – 30% reducere la cele mai notorii branduri internaționale de dermatocosmetică: Chicco, Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Avene, NumisMed, Alkmeme, Ivatherm, Clinic Way, Pharmaceris, Equilibra, Revalid, Crevil, Kueshi, Feelfree, Naobay ș.a.

Misiunea Farmaciei Familiei rămâne constantă – grija pentru sănătatea familiei.

P