Interpreta Antonia, în vârsta de 32 de ani, este o mămică mândră a trei copii și se menține într-o formă de invidiat. Artista și soțul ei se află în vacanță în Maldive, unde se relaxează din plin, iar câteva zile în urmă interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram poze în care apare în costum de baie și își demonstrează formele sexy.

Antonia a publicat mai multe poze prin care își arată formele apetisante, costumul minuscul abia de ascunde bustul generos al interpretei, iar fanii se pare că au îndrăgit pozele făcute chiar de Alex Velea.

„Am cel mai bun fotograf cu mine @iamvelea”, a scris sub o fotografie Antonia.

Alex Velea, partenereul ei, i-a răspuns: „Modelu face tot, de fapt! @antonia”

Vedeta a recunoscut că pentru aceste poze fantastice a fost nevoită să pozeze de mai multe ori: „Nu aveți idee cât de tare am transpirat până când am făcut această fotografie perfectă! La naiba, cât e de cald aici!”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от •AntoniA• (@antonia)

Mesajele din partea fanilor au curs lanț și au recunoscut că interpreta este un idol pentru ei: „Tu ești idolul meu: 3 copii și ai un corp de invidiat! Mămică tânără bucură-te de timpul liber și admiră apusurile ca din povești!”

Cei doi încă nu sunt căsătoriți, dar în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” Alex Velea a recunoscut că intenționează să facă acest pas: „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj”.

Foto: Instagram/ Antonia