Ieri, 7 aprilie, regretatul artist Ion Aldea-Teodorovici ar fi împlinit 67 de ani. Cu această ocazie fiul său, Cristofor Aldea-Teodorovici, a împărtășit cu prietenii virtuali imagini emoționante din arhiva familiei.

În primele imagini îi putem urmări pe regretații artiști Doina și Ion Aldea-Teodorovici care își admiră copilul de aproape un anișor și duc un dialog scurt, dar emoționant.

„Astăzi de Buna vestire e ziua tatălui Ion Aldea-Teodorovici care ar fi împlinit 67 de ani. Îi mulțumesc pentru dăruirea spirituală și muzicală în cei 38 de ani, noi fiind binecuvântați cu enorma lui putere de muncă, nu ne rămâne decât să ne zbatem întru efortul de a aduce pe scenele lumii sutele de melodii și partituri muzicale, care încă nu au văzut lumina zilei… La mulți ani de veșnicie dragule!

Doina: „Ioane, hai să mai facem încă unul”

Ion: „De-acum ne trebuie una!”

Ți-ai dorit și o fetiță, care uite că am adus-o noi pe lume .. Doinița! Continuitatea familiei Aldea-Teodorovici”, a adăugat artistul.

În cel de-al doilea videoclip distribuit de Cristofor Aldea-Teodorovici descoperim încă o dată frumoasa piesă „Copilul în leagăn”, interpretată de Ion Aldea-Teodorovici.

În această toamnă se fac 29 de ani de când marii artiști Doina și Ion Aldea-Teodorovici au trecut în neființă, în urma unui teribil accident rutier.

Sursa: Facebook / Cristofor Aldea-Teodorovici.