Modelul rus, Irina Shayk, a aprins fantezia bărbaților cu o imagine senzuală și provocatoare. Manechinul a acceptat propunerea prietenilor săi, Mert Alas și Marcus Piggott, celebri fotografi de modă, de ale promova o carte-album abia lansată, în care tratează domeniul fashion și în care, desigur, apare și Irina.

Pentru promovarea albumului, fotografii au apelat la prietena lor, modelul de 31 de ani, Irina Shayk. Aceasta a apărut în impostaze complet nud în patul lui Mert Alas.

Bed time Reading 💋 MERT & MARCUS limited edition book is OUT to order online 💥 #20yearsofwork #mertandmarcus #irinashayk #hot #taschen LINK IN BIO

Публикация от Mert Alas (@mertalas)

„Iubesc această echipa la care poți doar să visezi a lui Mert Alas și a lui Marcus Piggott”, a comentat Shayk la fotografia care a fost postată pe Instagram.

Deși în portofoliu celor doi găsim mai multe imagini provocatoare, ei sunt totuși specializați pe industria modei. De exemplu, cu o săptămână în urmă, Shayk a prezentat prima sa apariție pe coperta revistei Vogue Italia, lucrând tot cu prietenii ei fotografi Mert Alas și a lui Marcus Piggott.

„La asta am visat toată viașa – să apar pe coperta revistei Vogue Italia – din momentul în care am început să fac modelling. Sunt foarte entuziasmată să vorbesc despre ea și le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine tot timpul, mai ales talentaților Mert Alas și Marcus Piggott, care au scos din mine ce e mai bun. Sunt recunoscătoare și agentului meu că are încredere în mine, indiferent ce fac. Vă iubesc, băieți” a scris Irina la postare.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: