Este timpul pentru un nou pas în față. Începe să faci astăzi ceva incomod care să te ajute să fii mai aproape de visurile tale. Să ieși din zona ta de confort, absolut conștient, este una superficială și necesară. Ideea de a face exerciții fizice în fiecare dimineață, spre exemplu, sună foarte bine, însă aduce un disconfort pentru noi, așa că nu punem în practică.

Majoritatea dintre noi nu dorim să accesăm astfel de situații în care există disconfort, așa că în mod subconștient fugim de ele. Problema este că, fugind de disconfort, suntem obligați să participăm doar la activități ușoare și la oportunități mult prea simple din viața de zi cu zi.

Iată cele mai importante lucruri incomode pe care să începi să le faci în această toamnă de dragul tău:

1. Găsește provocări noi în fiecare zi. Viața se schimbă în fiecare secundă și tu te schimbi o dată cu ea. Întotdeauna este loc pentru o idee nouă, o perspectivă nouă, un plan nou.

2. Urmărește modul în care îți investești energia și alege întotdeauna productivitatea. Cât valorează timpul tău? Te-ai întrebat vreodată asta? De ce să îl lași să treacă în zadar făcând lucruri inutile?

3. Lucrează cu diligență și consecvență pentru a-ți împlini scopuri semnificative. Atunci când îți concentrezi mintea și inima asupra unui scop și îți asumi angajamentul să îndeplinești acest scop prin pași mici zilnici, energia pozitivă va apărea în viața ta.

4. Permite-ți să ai defecte. Poți să dezamăgești oamenii și să fii în continuare o persoană incredibilă. Poți eșua și să fii în continuare o persoană inteligentă, talentată și de succes. Cu toții facem greșeli, nimeni nu este perfect.

5. Învață întotdeauna din greșelile tale. Greșelile sunt cele care îți deschid ochii, care îți arată noi oportunități, care îți întăresc inima.

6. Alege să fii clipă de clipă optimistă. Să vezi luminița de la capătul tunelului chiar și atunci când ea este foarte departe.

7. Confruntă direct gândurile care te îngrijorează. Sunt reale? Sunt probleme adevărate? Sau sunt doar rezultatul imaginației minții tale? Nu uita că tu îți stăpânești gândurile și nu invers.

8. Învață să fii mai prezentă. În viața ta și în viața celor dragi ție.

9. Stai departe de dramă, de oamenii toxici, de negativitate, de bârfă. Nu ai nevoie de așa ceva în viața ta.

Câte dintre acestea ți se par realizabile, începând de luni?

SURSA. Foto: Freepik

Distribuie articolul: