În luna iunie, la Chișinău s-a desfășurat Gala de Premiere NOTORIUM, unde au participat peste 300 de antreprenori din Republica Moldova și au fost premiați cei mai buni din diverse domenii. Compania Ideal Casa și brandul Baumaster se numără printre premianți.

Produsele BAUMASTER sunt cunoscute în rândurile constructorilor profesioniști, arhitecților și celor mai renumiți proiectanți din Europa. „Asta ne încurajează pe noi să tindem spre mai bine, să oferim servicii și produse de calitate”, spune directorul general „Ideal Casa”, Iurii Cărbune.

IDEAL CASA este importator exclusiv si unic reprezentant al brandului BAUMASTER în Republica Moldova. Potrivit celor de la Ideal Casa, volumul activității companiei a crescut în fiecare an, lărgindu-se constant aria de acoperire.

Potrivit celor de la Ideal Casa, misiunea companiei este de a oferi clienților cele mai bune produse pentru finisarea interioara si exterioara a caselor, elaborate de profesioniști, cu rețete excepționale, care să-i satisfacă la maxim. Compania dispune de o gamă largă de produse, pe care le puteți găsi în showroom-ul IDEAL CASA de pe str. Ion Creanga 82/1 din Chisinau, pe internet: www.idealcasa.md; www.baumaster.md si pe pagina de Facebook: Ideal Casa.

P