Ida Galich nu a vorbit despre motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei, Alan Basiev, dar a arătat clar publicului că despărțirea a fost una grea pentru ea. Vedeta a relatat despre acest subiect în interviul acordat Ekaterinei Gordeeva.


Ida a menționat că nu a comentat divorțul, deoarece fiul lor va crește și nu îi va fi plăcut să citească toate cuvintele negative despre tatăl său. Dar totuși, Ida a recunoscut că Alan a fost inițiatorul pauzei din relație.

„Într-o zi vine momentul în care îți dai seama că fie vă veți ucide reciproc într-un an,  fie trebuie să faci ceva. Am înțeles amândoi acest lucru, dar Alan a fost inițiatorul divorțului. Nu că ar fi spus: „eu vreau să divorțez de tine”. El a sugerat: fie așa, fie divorțăm. Eu am spus că „așa” nu pot. Desigur, sunt încă îngrijorată. Am un copil și chiar am vrut să crească într-o familie completă”, a spus Galich.

Apropo, Ida a negat informația că separarea se datora unor dezacorduri financiare. Galich a subliniat că, fiind căsătorită cu Alan, nu a avut nevoie de nimic, deoarece soțul ei a câștiga bani buni și primea cadouri de la el.


Foto: instagram/ida
Sursa: popcake.tv

Distribuie articolul: