Datorită luxului cu care se asociază Ibiza, cu ceva timp în urmă, o vacanță în acest loc părea un plan aproape irealizabil. Dar iată că „noua” generație de turiști demonstrează contrariul, arătând că distracția fără sfârșit de pe insula albă este un „lux” accesibil pentru toată lumea. 

Вид на порт Ибицы

Unde să te cazezi dacă mergi în Ibiza

Există o mulțime de opțiuni de cazare în Ibiza, dar dacă vrei să prinzi un preț bun, merită să faci o rezervare în avans. În sezonul de vârf (din mai până în septembrie) insula este un loc foarte popular pentru turiști. Este o insulă mică, dar dens populată, așa că dacă îți place singurătatea și tăcerea, nu o vei găsi aici. Majoritatea turiștilor preferă să rămână în cele mai mari două orașe ale insulei – Ibiza și San Antonio. Insula are toate magazinele necesare, multe baruri și restaurante și, desigur, cluburi de noapte celebre.

Арт-отель Paradiso в Сан-Антонио

Turiștii pot închiria o cameră de pe Airbnb cu o sumă începând cu 30$-40$ pentru o zi, sau apartamente spațioase din cadrul companiilor mari, pentru care vor achita de la 100$ în sus. Pentru aceiași sumă de bani poți găsi o vilă privată, pierdută printre copacii pădurilor din adâncurile insulei. În cazul dat trebuie să ții cont că drumul spre principalele cluburi nu va fi mai mult de o jumătate de oră.

Hotelurile în Ibiza, cu greu pot fi numite opțiuni general accesibile. Totuși dacă faci parte din categoria persoanelor pentru care confortul absolut și estetica sunt elemente obligatorii într-o vacanță, în Ibiza vei găsi hoteluri uimitoare care îți vor asigura îndeplinirea acestor preferințe.

Image result for ibiza hotels

Distracție în Ibiza

Вечеринка в клубе Pacha

Ar fi o crimă să vii în Ibiza fără să vizitezi cluburile deja legendare ale insulei! Pacha, Privilege, Space și Amnesia sunt unele dintre cele mai populare cluburi ale regiunii și sunt în stare să găzduiască mii de turiști la petreceri! Privilege a intrat chiar în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai mare club din lume – aici, până la 10.000 de oameni pot dansa în același timp! În fiecare seară mixează cei mai buni DJ din lume și creează show-uri spectaculoase. Intrarea în club este contra cost, iar suma depinde de nivelul petrecerii, numărul oaspeților, de ziua săptămânii și de alți factori. De regulă, suma este de 25 – 70 de euro/persoană.

Гости на фестивале Holi Garden на Ибице

În timpul zilei, turiștii preferă să se relaxeze pe plajă sau lângă piscină. Nu-ți refuza plăcerea de a merge pe străzile din Ibiza sau San Antonio, de a te plimba pe insulă cu barca sau cu mașina și, de asemenea, să vizitezi piețele locale unde poți cumpăra totul – de la antichități și artă până la bijuterii. Cele mai renumite piețe locale sunt Las Dalias și Es Canar.

Отдых на Ибице: краткий гид по самому веселому острову в мире

Рынок Es Canar

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: