De multă vreme, culorile „personale” au devenit oarecum o tendință atât în rândul mărcilor, cât și al persoanelor fizice. Fie că este nuanța specifică de albastru a lui Tiffany sau portocaliul ales ca semnătură de Hermes, o anumită nuanță poate face cu adevărat o diferență uriașă în succesul unui brand (inclusiv personal) și în modul în care este reținut acesta. Același lucru este valabil și pentru tine! Alegându-ți culoarea și încorporând-o în diferite aspecte ale vieții tale, devii mai memorabilă și mai unică. Nu trebuie să porți această culoare în fiecare zi sau să o faci principala în decorul casei tale. Dimpotrivă, trucul este să o folosești în calitate de culoare de accent. Înainte de a ne aprofunda în toate acestea, să vorbim despre ce ar reprezenta „culoarea ta”.

Ce înseamnă „culoarea ta”?

Simplu – o nuanță care îți este asociată. Când prietenii tăi sau familia văd această culoare specifică, își vor aminti de tine. De asemenea, casa ta se va asocia în ochii tuturor oaspeților cu tine, atunci când culoarea este încorporată în decor.

Păstrează-ți nuanța constantă

Dacă se întâmplă să ai deja o culoare preferată, acordă-ți un moment pentru a te gândi cu adevărat cum să descrii această culoare pe care o iubești. Să presupunem că mereu spui că este albastru. Ce nuanță? Albastru ultramarin, albastru cobalt, azuriu, indigo, bleumarin?

Repet-o,  cu grijă

Este oarecum liniștitor să știi care este culoarea ta. O poți folosi în decorul casei tale, în timp ce îți renovezi garderoba și în multe alte moduri. Un lucru de reținut este că nu dorești să folosești excesiv această culoare. Făcând acest lucru, îi vei reduce farmecul. Păstreaz-o specială – folosește-o aici și acolo.

Cum să-ți găsești culoarea – sfaturi practice

Aruncă o privire înapoi la copilărie: ce creion colorat foloseai mai des? Ce ​​culori ai folosit mai frecvent pentru a picta la scoala? Ai amintiri pozitive care sunt asociate cu o anumită culoare?

Uită-te in jur, inspiră-te

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, ține cu tine un caiet mic sau fă poze cu orice îți poate atrage atenția. Nu știi niciodată unde poți vedea ceva ce îți place! Fie că este o floare pe care o vezi într-o grădină, un afiș de film sau un magazin în apropiere – posibilitățile sunt nesfârșite!

Gândește-te la modalități creative de a-ți folosi culoarea

Nu trebuie să te limitezi. Îți poți folosi culoarea în atât de multe moduri diferite! Indiferent dacă decizi să faci papetărie personalizată sau să obții flori pentru casă, totul depinde de tine!

În concluzie, a avea o culoare-semnătură, o culoare „a ta” este o modalitate distractivă și fără efort de a-ți schița o lume proprie. Poți trece de la pictarea unui perete de accent în casa ta la cumpărarea unui costum colorat – distrează-te cu această idee și fă-ți viața mai colorată!

Distribuie articolul: