Când este vorba de achiziționarea articolelor de marcă, alegerea trebuie abordată în mod responsabil. Cel puțin, ar trebui de studiat cele mai recente tendințe, de răsfoit conturile stiliștilor de pe Instagram și de informat despre cele mai importante trenduri ale sezonului, pentru că de fiecare dată lucrurile se schimbă. Uneori poate deveni epuizant să încerci să ții pasul, dar astăzi noi îți venim în ajutor. 

Iată o listă cu cele mai la modă articole, pe care o să le achiziționeze practic fiecare fată. Iată care sunt cele mai actuale genți, cei mai stilați pantofi, adidași și chiar jachete.  

Specialiștii spun că aceste lucruri cu siguranță vor fi „vânate”, de aceea ai grijă să le achiziționezi din timp: 

Geanta din piele întoarsă și blană 

Această geantă, creată de Telfar X UGG, a fost una dintre cele mai populare articole încă din anul 2021. Pentru câteva luni a inundat toate conturile de modă de pe Instagram. Primele genți apărute au fost cumpărate în doar câteva ore, dar totuși acestea sau modelele asemănătoare mai pot fi găsite pe unele site-uri. 

Pantofi cu platforma groasă 

Pentru prima dată acești pantofi, au fost prezentați la sfârșitul anului 2021, astfel, de atunci și până în prezent au rămas în inimile femeilor. Acești pantofi cu platformă supradimensionată în culori aprinse, cum ar fi: galben, roz, roșu și negru, nu vor lipsi din garderoba unei femei stilate.  Au devenit aproape imediat cel mai popular model de pe Instagram, iar brandurile mass market au preluat imediat tendința și au lansat alternative bugetare. 

Tenișii albi 

Anul acesta practic toată lumea se va îndrăgosti de acest model de încălțăminte, aceștia sunt comozi și să potrivesc la orice, fie costum clasic, rochie, sau ceva sport. Ce poate fi mai perfect? 

Jacheta din blană

Cu siguranță deja ai văzut această jachetă din blană pe Instagram în ultimele luni. Modelul a câștigat multă popularitate în rândul bloggerilor de modă. Imediat după lansare, jachetele s-au vândut ca pâinea caldă pe toate platformele. Sunt călduroase, comode, dar și frumoase. 

Din această listă care este articolul tău preferat?

Distribuie articolul: