Olivia Farnsworth în vârstă de 7 ani, din Huddersfield, Marea Britanie, arată ca un copil normal, însă nu este așa. Aceasta este înzestrată cu niște calități ieșite din comun, motiv pentru care medicii o numesc copilul bionic.

Fetița nu simte oboseala, doarme foarte puțin și niciodată nu s-a plâns că îi este somn. Nu simte durerea și nu mănâncă decât foarte rar, la intervale de câteva zile. După îndelungi investigații doctorii i-au pus ca și diagnostic o tulburare rară a cromozomilor, însă nimeni nu știe modul de apariție și nici dacă s-ar putea vindeca.
Niki, mama fetei a declarat jurnaliștilor britanici că fiica ei nu simte durerea deși a trecut prin niște întâmplări îngrozitoare.

„A fost lovită de o mașină și târâtă câțiva metri. A fost cumplit pentru mine, nu cred că e ceva peste care pot să trec. Am țipat și toți ceilalți copii care au văzut incidentul au înlemnit. În schimb, Olivia a fost tot timpul liniștită, după ce s-a putut desprinde de mașină s-a ridicat și a venit spre mine. M-a întrebat ce s-a întâmplat ?”

Fetița a fost dusă la spital după accident, dar nu avea decât câteva zgârieturi minore.


Femeia susține că a observat primele semne că Olivia este diferită față de alți copii încă de când era un bebeluș.

„Avea colici îngrozitoare și nu îi creștea părul. Nu a avut păr până la vreo 4 ani. Oamenii credeau că e băiat. La un moment dat și-a rupt buza dar nu a spus nimic, nu simțea nimic chiar dacă avea o rană foarte gravă. A fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a corecta defectul.

Niki a dorit să spună lumii întregi povestea Oliviei atât pentru a vedea dacă mai există vreun caz similar pe glob, cât și pentru a strânge fondurile necesare ca medicii să poată cerceta mai detaliat tulburarea rară a fetiței.
Medicii spun că nu au mai întâlnit un asemenea caz și nici nu știu dacă este ceva ce se poate vindeca.

Citește și: 5 copii despre care e greu să crezi că există (Foto)