Copiii nu pot fi diferiți: fie că sunt veseli sau nu, fie că sunt ascultători sau mai puțin, supărați sau poate veseli, așa ca toți sau poate un pic altfel.

Oricum ar fi sau ar arăta copilul său, părintele va spune mereu că are cel mai bun copil din lume și că el este cel mai tare în toate.

Iată câteva imagini care confirmă acest lucru. E greu să credem că astfel de copii există. DA, ei sunt diferiți, dar ei sunt la fel de buni și de faini ca toți copiii. Să ne încurajăm copiii să performeze în toate, să-și urmeze visele, oricum și oricare ar fi ele.

Oscar Rigli – copilul care la 2 ani demonstra un IQ de 160 – comparabil cu cel al lui Einstein. Încă în adolescență, Oscar a fost primit în cel mai cunoscut club al oamenilor cu intelectul foarte dezvoltat, pe lângă Oxford.

Olivia Fansworth – considerată și copilul-terminator. Fetița are o anomalie cromozomială rară, care o face să nu obosească deloc. Poate să nu mănânce cu zilele, să nu doarmă și să nu simtă durere. Specialiștii o numesc și Copil Bionic. Mama ei povestește că Olivia a fost lovită chiar de o mașină și ea s-a ridicat de jos, fără să simtă durere sau altceva.

Karah Singh – La naștere Carah avea 63 cm, fiind toată copilăria (iar apoi probabil toată viața) cel mai înalt printre cei care îl înconjoară zilnic. Dincolo de înălțimea foarte mare (170 cm la numai 5 ani), medicii confirmă că băiatul ar fi complet sănătos.

Lola Chiul – 345 de mii de fani – atâția are Lola la numai 16 ani pe rețelele sociale. Este supranumită „noua Naomi Cambell”. Adolescenta are trăsături foarte deosebite, ceea ce o face foarte râvnită de multe agenții de modă din lume. Are ochii gri spre albastru, o culoare foarte rară, pielea foarte neagră și nasul nițel încovoiat spre diagonală. Fără dubii, Lola arată ca un om de pe o altă planetă.

Lizzy Clark –   este numită de jurnaliști și fetița „huligan”. Este foarte șmecheră și face foarte-foarte multe trăsnăi. Mai mici, sau mai mari, de la adormitul pisicilor, la schimbarea plăcuței de brand de pe mașina părinților, Lizzy a reușit să tragă pe sfoară și un jurnalist care a vrut să-i i-a interviu. I-a strecurat în buzunar un ursuleț de pluș pentru ca mai apoi să îl declare hoț.

Vedeți mai jos un video despre acești copii.

SURSA

Distribuie articolul: