Gina Pistol a rămas însărcinată la 40 de ani, după ce medicii nu i-au mai dat nici o șansă! Vedeta a dezvăluit ce anume a făcut soțul ei, Smiley, pentru ca minunea să se întâmple! 

Gina Pistol își pierduse, la un moment dat, orice speranță că va mai putea aduce pe lume un copil. Vedeta a urmat o serie de tratamente complicate, care însă nu au dat roade. Medicii nu i-au mai dat nici măcar o șansă, pe măsură ce vedeta înainta în vârstă, scrie click.ro

Smiley însă a fost cel care a făcut, într-un final, să se întâmple minunea. Cântărețul i-a adus partenerei sale de viață brâul Maicii Domului chiar de la Muntele Athos. Gina l-a ținut tot timpul la ea, a crezut în puterea lui Dumnezeu și minunea nu a întârziat să apară în viața lor.

A rămas în scurt timp însărcinată cu primul lor copil, pe cale naturală și fără a mai apela la vreun tratament.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată.

Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. 

Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a spus Gina Pistol, invitată la podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol a mai dezvăluit că, în prima perioadă a sarcinii, nu a avut voie să se ridice din pat, decât pentru a merge la toaletă.

„În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. 

Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine”, a adăugat ea.

Smiley: „Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei”

Smiley a recunoscut și el, la rândul său, că numai o minune venită de la Dumnezeu a făcut ca soția lui să rămână atunci gravidă.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs.

 

Distribuie articolul: