În semn de recunoștință pentru „darul” pe care urmează să-l aducă pe lume, Mark Sherman, un bărbat din SUA, a decis să imortalizeze cele mai frumoase momente din cea de-a doua sarcină a soției sale. A folosit tehnica foto Time-lapse pentru a crea un film demn de toată admirația. Pentru clipul de 3 minute și 38 de secunde, Mark a utilizat circa 2000 de fotografii de familie.

„Ne-am străduit să fixăm toate emoțiile pe care le-am trăit în a doua sarcină”, mărturisește autorul acestui clip.

Mark Sherman a introdus în film fotografii începând cu primul trimestru de sarcină al soției sale. Pe alocuri, bărbatul a surprins și perioade mai puțin ușoare ale gravidității, precum oboseala și dificultatea de mișcare.

Predomină, totuși, momentele fericite, un exemplu fiind apropierea dintre fetița mai mare și burta mamei, dar și călătoriile de familie.

În total, Mark a fotografiat timp de 34 de săptămâni, chiar dacă a întâmpinat o mulțime de probleme tehnice. Cel mai important e, totuși, că filmul a fost realizat până într-un final, fiind distribuit și pe YouTube.

Cel mai minunat moment din film este, desigur, venirea pe lume a bebelușului. Mark a devenit tatăl unei fetițe pe nume Grace.

Aceeași experiență a fost repetată și în 2014, pe parcursul primei sarcini.

Foto: captură video

Distribuie articolul: