Cumpărăturile sunt o rutină și, de fiecare dată, îți cer din ce în ce mai mult timp și atenție. Dacă faci liste interminabile, alergi prin diverse magazine pentru a alege produse proaspete, iar la final de zi ești epuizat, atunci e cazul să schimbi ceva. Acum lucrurile au devenit mult mai ușoare grație noului hypermarket online METRO Zakaz. Prețuri avantajoase, produse proaspete și o livrare mega rapidă – iată doar câteva dintre beneficiile acestui magazin online. De ce trebuie să schimbi rutina veche pe o metodă nouă de a-ți procura cele necesare? Află din rândurile ce urmează.

Mult mai rapid, mult mai comod

Imaginează-ți că ai posibilitatea să economisești timp și energie pentru a procura toate cele necesare fără a bate drumurile în căutarea celor mai proaspete produse și cele mai bune prețuri. Acum tot ceea ce trebuie să faci este să-ți inventariezi debaraua și frigiderul, să vezi care sunt produsele vitale lipsă și să faci lista produselor necesare. Apropo, la acest capitol îți oferim câteva recomandări de care să ții cont pentru a nu scăpa nimic din vedere și a face provizii de alimente corect.

  • Regula 1 este să vezi care sunt stocurile de crupe și paste făinoase, deoarece acestea sunt produsele care îți asigură mese rapide și sățioase, indiferent de timpul disponibil. Totodată, poți opta pentru variantele clasice de crupe sau pentru cele care sunt fără gluten, eventual dacă ții un regim alimentar sau îți dorești să slăbești.
  • Regula 2 este să faci provizii de conserve și sosuri pentru gustări rapide. De exemplu, un borcan de pateu vegetal și câteva felii de pâine prăjită în toast poate deveni dejunul perfect pentru dimineți grăbite.
  • Regula 3 este să cumperi produse lactate diverse, ținând cont de necesitatea ta și a familiei tale. Poți alege lapte de vacă degresat sau cu un procent înalt de grăsime, unt sărat sau dulce, chefir sau lapte bătut. Toate aceste produse vor suplini necesarul de calciu și pot servi pentru mic dejun sau pentru gustări rapide.
  • Regula 4 este să cumperi pește și carne pe care să le porționezi și păstrezi la congelator. Poți utiliza pentru acest scop pungile de congelare, ambalajele speciale, astfel încât să păstrezi savoarea acestor produse. Specialiștii nutriționiști recomandă decongelarea la frigider pentru a păstra nutrienții produsului. Respectiv, cu o seară înainte să le gătești mută produsele din congelator în frigider.
  • Regula 5 este să nu-ți lipsească legumele și fructele, deoarece sunt o sursă nesecată de vitamine și minerale calitative, ușor de asimilat și care îți asigură necesarul de energie și tonus pentru o zi întreagă.

Prețuri prietenoase

Și da, marele avantaj al hypermarketului METRO Zakaz sunt prețurile care se actualizează constant, deci poți cumpăra cu un cost profitabil și avantajos oricând și din orice punct al țării. Urmărește oferte disponibile și fă-ți provizii corect.

Alege dintre zecile de poziții de produse și suplinește-ți stocurile disponibile zi de zi, astfel încât să-ți poți delecta familia cu diferite delicii culinare.

METRO Zakaz – hypermarketul online nr. 1 din Moldova!