Timpul le vindecă pe toate. Hugh Jackman avea doar opt ani atunci când mama lui, Grace McNeil, și-a abandonat familia și s-a întors în Marea Britanie. Actorul, în vârstă de 52 de ani, a descris plecarea mamei lui ca fiind una traumatizantă, dar se pare că a reușit să o ierte. 

De curând, actorul care se bucură de succes la Hollywood a făcut publică o fotografie în care apare îmbrățișând-o pe mama lui.

Acesta a scris foarte scurt: „Mama”. Fanii actorului au reacționat imediat și l-au felicitat pentru puterea de a trece peste momentul abandonului: „Ai crescut un domn. Respectul meu pentru amândoi”, i-a scris cineva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, actorul a declarat că pierderea mamei a fost un eveniment „traumatizant”. „Am crezut că probabil se va întoarce. Dar a tot continuat și tot continuat”, a declarat Jackman. După ce mama lui, Grace, a plecat, o vedea o singură dată pe an.

La vârstă de opt ani, el și-a luat la revedere de la mama lui într-o dimineață, însă când s-a întors de la școală a găsit casă goală. „Îmi amintesc dimineața în care a plecat. E bizar ce lucruri îți amintești. Mi-o amintesc cu un prosop pe cap, spunându-mi la revedere – probabil a fost modul în care și-a luat la revedere. Am plecat la școală și când m-am întors nu mai era nimeni în casă.”

A doua zi, Jackman a primit o telegramă de la mama lui. Ajunsese în Anglia și i-l încredințase pe Hugh tatălui său, Christopher. Actorul își laudă tatăl pentru modul în care a avut grijă de el și a reușit să își continue cariera în avocatură în același timp, chiar dacă și el suferea de pe urmă pierderii soției. „Se ruga în fiecare zi să se întoarcă,” a declarat vedeta despre tatăl sau.

Abia în jurul vârstei de 12-13 ani și-a dat seama că mama lui nu se va mai întoarce și acest moment a fost unul extrem de dureros. Din fericire, Jackman îl avea pe tatăl lui alături.

În ciuda faptului că mama lui l-a părăsit acum câteva decenii, Jackman e în continuare traumatizat de experiență. În anul 2012, în timpul unui interviu „60 Minutes”, actorul a început să plângă în momentul în care a vorbit despre relația cu mama sa.

Se pare că Grace suferea de depresie postpartum și a vrut să se întoarcă în țară natală, Anglia. În acest moment, Jackman și mama lui au o relație normală, în ciuda traumei din copilărie.

Sursa: Instagram/filmnow.ro/dailymail.co.uk

Distribuie articolul: