Fecioarelor le-a venit rândul să fie și să se simtă în formă, capabile de fapte mari. Haide să vedem împreună ce ne rezervă zodiile pentru ziua de astăzi. Zi de luni cu spor să avem indiferent de ce spun astrologii.

Berbec

Este bine să fii discret astăzi și să te ocupi doar de treburi ușoare, de rutină. Energia vitală este la cote joase, așa încât se pot accentua diverse afecțiuni, dar în mod special, oboseala se va evidenția mult. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Tensionate sunt și relațiile cu ceilalți, de aceea, stai departe. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la schimbarea planurilor de viață.

Taur

Zi bună pentru discuții și întâlniri cu prietenii. Dacă dorești să-i cooptezi și pe alții în proiectele tale de viitor, în special în cele profesionale, ia legatura cu cei pe care îi consideri potriviți. Însă, după ce îți expui ideile, ai răbdare și ascultă și opiniile celorlalți. Poți primi sfaturi bune, chiar dacă unele s-ar putea să-ți displacă. Ar fi bine sa fii mai pretențios în alegerea anturajului și să mai schimbi personajele, care roiesc în jurul tau.

Gemeni

Începutul săptămânii îți aduce întâlniri și discuții cu șefii, sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale. Este bine să fii rezervat în explicații și să asculți atent ceea ce se spune în preajma ta. Foarte ușor îți pot fi compromise astăzi imaginea publică și poziția în cadrul segmentului profesional în care ești implicat. Neplăcerile majore sunt legate de banii și bunurile folosite, și administrate în comun cu partenerii socio-profesionali.

Rac

Ziua îți solicită mentalul destul de mult, de aceea fii prudent în vorbe și fapte. Cele mai reușite discuții le poți avea cu prietenii sau cu o persoană, care te protejează de ceva timp încoace. Sunt posibile vești din și despre străinătate, fie de la rude, apropiați, fie este vorba despre detalii ale unor colaborări profesionale, care implică parteneri străini. Poate intra în discuție și abordarea unor studii, cursuri pe care ar trebui să le parcurgi, fiindu-ți necesare la serviciu.

Leu

Debutul săptămânii îți aduce în atenție cheltuielile pe care le ai, în comun cu alții. Probabil că este nevoie să achiți facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Există în preajma ta personaje care îți dau tot soiul de sfaturi în legătură cu modul în care să-ți cheltuiești resursele materiale. Fii prudent si ocupă-te doar tu de banii și bunurile tale, pentru că deocamdată alții vor doar să profite de pe urma ta. Ar fi bine dacă ai căuta sensul informațiilor primite, dincolo de aparențe.

Fecioara

Relațiile parteneriale îți dau multe bătăi de cap. Motivul discensiunilor sunt banii, pe care îi obții din munca defășurată la serviciu. Indiferent că sunt mulți sau puțini, ți se poate reproșa faptul că ai o atitudine nepotrivită vizavi de bani și implicațiile lor. Ar fi minunat dacă ți-ai mai schimba scara valorilor morale, atât în ceea ce privește resursele și sursele tale materiale, cât și modul în care raportezi aceste resurse într-o relație partenerială.

Balanța

Săptămâna începe cu multa forfotă la serviciu. Traversam o perioadă în care ești tensionat și asta îți poate dăuna sănătății. Fii prudent și dozează-ți eforturile, dar mai ales evită să intri în discuții aprinse cu șefii sau colegii de serviciu. Există diferențe majore de gândire și moralitate între tine și ceilalți, iar adevărul este pe undeva pe la mijloc. O dietă ușoară, hidratare suficientă și detașarea de cotidiană îți sunt de mare folos acum.

Scorpion

Ești distrat și pus pe șotii. Persoana iubită sau copiii îți vor ține isonul, dar nu atât pe cât ți-ai dori tu. Pare dificil de înțeles care sunt motivele neplăcerilor cu cei dragi. Pe undeva ar fi vorba despre modul tău de gândire și abordare a relațiilor afective. Rezervă momente pentru a le petrece mai mult cu cei dragi și ține cont de nevoile sau sfaturile lor. Creativitatea ta și dorința sinceră de a le fi alături va aduce zâmbete și bucurie pe chipul tuturor.

Săgetător

Treburile casnice și relațiile cu membrii familiei sunt temele principale. Este posibil ca planurile tale legate de casă și rude să contravină dorințelor, și planurilor celor pe care vrei să-i implici tu. Poate ar fi bine ca mai întâi să asculți ce vor ceilalți, și abia pe urma să-ți prezinți tu ideile. Esti nostalgic după vremurile copilăriei, însă discuțiile cu cei dragi, vizitarea unei rude sau a locurilor natale, dacă este posibil, ți-ar aduce multă bucurie și liniște sufletească.

Capricorn

Se conturează multe călătorii pe distanțe scurte, dar și agitație mentală. Sunt momente bune, atât pentru a-ți rezolva diverse treburi legate de rude sau prieteni apropiați, cât și pentru a-ți pune la punct documentele personale sau profesionale. Posibil ca șefii sau colegii de serviciu să-ți pună tot felul de bețe în roatele programului pe care l-ai stabilit pentru astăzi, dar vei reuși să te descurci cu tot ce se ivește în plus. Fii prudent în vorbe și fapte!

Vărsător

Este o zi în care fie primești bani, bunuri sau favoruri din zona profesională în care activezi, fie afli informații legate de schimbarea condițiilor de muncă sau se finalizează o activitate la serviciu, activitate care ți-a adus ceva câștiguri în ultima lună. Pe moment ai putea fi derutat de întorsătura situației, însă, vei reuși să depășești totul cu bine. După-amiază, detașează-te de cotidian și mergi la cumpărături. Îți poți permite câteva mofturi, chiar și pentru cei dragi.

Pești

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești dornic să te implici în multe și mărunte, dar ai grija că unele sunt prea mărunte, ca să-ți irosești timpul și energia ocupându-te de ele. O discuție furtunoasă cu un prieten îți poate oferi sfaturi și soluții bune pentru evenimentele în care ești implicat. Cu toate că îți displace ceea ce auzi astăzi, ar fi bine să lași orgoliul deoparte și să iei aminte. A doua parte a zilei este favorabilă plimbări în aer liber.
Foto: google.com

Distribuie articolul: