Crezi în horoscop? Atunci ai dat click pe ce trebuie. Aici vei descoperi previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână. 

Berbec

În ceea ce privește dragostea, vei avea parte de o săptămână încărcată. Te vei irita mai ușor din cauza unor probleme externe, care nu au legătură cu viața ta privată. Cu toate acestea, aceste probleme te pot determina să te cerți cu partenerul/a de viață și să îi arunci cuvinte grele. Fii atent/ă, deoarece cel/cea de lângă tine s-ar putea simți rănit/ă și poate apărea o distanță între voi. Dacă vrei să-l/o readuci înapoi, cel mai bine este să-ți ceri scuze cât mai repede posibil și să o faci din suflet.

O seară specială, cu o cină romantică inclusă, ar fi un cadru potrivit pentru împăcare. Dacă săptămâna aceasta vrei să încerci să duci la îndeplinire acel proiect care te entuziasmează atât de mult, va trebui să lași deoparte stima de sine. Dacă obstacolele se datorează unei crize economice, o vei putea rezolva.

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, este posibil ca, dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, să-ți exprimi partenerului/ei dorinșa de a vă îndrepta către un angajament mai formal. Dacă răspusul pe care îl primești este un negativ, nu este vorba de lipsă de iubire, ci pentru că se teme de responsabilități sau nu e încă pregăti/ă să și le asume.

Bani

Mediul profesional este destul de agitat, mai ales dacă îți conduci propria afacere. Vei fi forțat/ă să iei unele măsuri de urgență pentru a preveni producerea unui dezastru, financiar desigur. Poate te simți presat/ă de soluția pe care trebuie să o dai, dar care nu te mulțumește deloc. Ai muncit din greu pentru ca lucrurile să meargă și ai avut grijă de fiecare detaliu, dar unul sau câțiva oameni din echipa ta ți-au întins o capcană și acum plătești pentru asra.

Gemeni

În dragoste, vei trăi o săptămână magică. Diferența față de zilele precedente este gradul de înțelegere cu persoana iubită. Te vei simți foarte fericit/ă și dispus/ă să pariezi pe viitorul relației tale. Gândește-te la vacanțe sau la o ieșire de weekend pentru a experimenta pe deplin acest moment excelent de care te bucuri acum. Poate vei primi o ofertă de a lucra într-un loc în care ceea ce este apreciat este talentul și abilitățile, nu alte lucruri. Dacă ai un proiect în minte, în aceste zile împrejurările sunt favorabile pentru a-l începe. Dacă reușești, situația ta financiară se va îmbunătăți foarte mult.

Leu

Aceste zile vor fi propice pentru a scăpa de anumite relații de familie și prietenie care te sufocă. Nu permite unor astfel de persoane să se amestece constant în viața privată și intimitatea ta. În ceea ce privește dragostea, s-ar putea să constatți că sentimente care te leagă de partener/ă își pierd din intensitate, dar îți este frică să nu faci un pas greșit.

Frica ta principală este să rînești sentimentele unei persoane care cu adevărat nu o merită. Uneori se întâmplă aceste lucruri, iubirea dispare fără nicio cauză. Cel mai bun lucru în aceste cazuri este să vorbești sincer.

Fecioară

În ceea ce privește dragostea, ești îngrijorat/ă pentru că el/ea nu vrea să se așeze la casa lui… nu încă. Nu se îndoiește de dragostea lui/ei pentru tine, ci de propria sa capacitate de a-ți îndeplini așteptările. Sfatul astrelor este să ai răbdare și să-i mai acorzi ceva timp. El/ea te iubește cu adevărat.

Săptămâna aceasta va fi un roller coaster pentru tine la serviciu. Dar, de data aceasta nu se întâmplă din cauza excesului de muncă, ci încorporării unei noi persoane la comandă pe care nu o placi și nu ascunzi acest lucru. Știi că această atitudine nu ți se potrivește și te va face să pierzi ceva bani, dar o menții. Ba chiar pare că vrei să fie remarcată.

Balanţă

În domeniul sentimental, s-ar putea să te confrunți cu o dilemă clasică. Săptămâna aceasta s-ar putea să întâlnești pe cineva care va fi foarte atras fizic de tine. Problema este că ai deja o relație, deși se pare că trece printr-o etapă extrem de monotonă și acum mai mult ca niciodată îți găsești partenerul/a plictisitor/oare.

Dacă nu îți poți controla impulsul, măcar acționează cu sinceritate. Înainte de a începe o aventură, clarifică ceea ce simți, cere-i timp persoanei cu care ești în prezent. Poate te va ajuta să descoperi că o iubești mai mult decât credeai.

Scorpion

În sfera familiei, dacă te simți prea implicat/ă în anumite probleme și ți se atribuie responsabilități pe care nu vrei să le ai, impune limite cui este necesar. În ceea ce privește dragostea, nu oferi atât de mult, dau cel puțin nu arăta cât de nebun/ă ești după cel/cea din jurul tău. În această etapă ar trebui să fii misterios/oasă, deci interesant/ă pentru el/ea. Așa te va prețui mai mult. Există un aspect care se potrivește cu sectorul economic, care este super bine sponsorizat. 

Săgetător

În ceea ce privește dragostea, te simți sătul/ă de frecventele certuri, dar nu uita că multe dintre ele sunt cauzate de starea ta de spirit, ceea ce te face prea sensibil/ă. Încearcă să te animezi puțin și totul de va schimba! Dacă ești singur/ă, nu se anunță schimbări în peisaj nici acum, nici prea curând. Dacă ai un magazin sau o afacere, achizițiile vor fi favorizate în aceste zile și poți obține bani frumoși spre deosebire de perioada anterioară.

Capricorn

Dacă ești singur/ă, sărbătorește-ți libertatea cu prietenii tăi. Nu te lăsa invadat/ă de melancolie și nici nu te lăsa pradă tentației de a te împăca cu vreun fost iubit. Astrele te sfătuiesc să nu reînvii nicio relație care s-a destrămat. Fii realist/ă și amintește-ți motivele pentru care s-a ajuns aici. Concentrează-te pe viața ta socială, o să o adori!

Vărsător

Viața ta sentimentală va fi cea care te recompensează pentru atât de mult stres în aceste zile, pentru că urmează o săptămână foarte pasională. Dacă ai pe cineva, vei trăi momente precum începutul unei relații și fluturi în stomac. Dacă ești singur/ă, poți începe o poveste de iubire cât mai înflăcărată și măgulitoare. Nu continua să trăiești cu acest sentiment de neputință și nu te bloca la un venit care nu este deloc mulțumitor pentru tine. Caută noi orizonturi de muncă!

Pești

Săptămâna aceasta vei fi protejat/ă de astre, care îți vor spori capacitatea de a seduce. Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, pregătește-te să te distrezi de minune pentru că nu va exista nimeni care să reziste farmecului tău. Nu va fi un singur pretendent, vei avea posibilitatea de  alege. Dacă ai deja pe cineva, vei avea nevoie de multă voință pentru a face față ispitelor.

Astrele te protejează ca să poți prospera în domeniul muncii, dar și în cel economic. Singurul aspect al personalității tale pe care trebuie să-l șlefuiești pentru a obține acest lucru este acel mod ușor neregulat de lucru. Ar trebui să fii consecvent în ritmurile tale.

Tu crezi în horoscop?

Distribuie articolul: