Horoscopul ultimei luni din această primăvară vine cu vești bune pentru mai mulți nativi zodiacali, atât pe plan personal cât și profesional. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de luna în care te-ai născut. Previziuni astrale pentru mai 2021, oferite de astrologul Sergiu Iordachi.

Berbec

În prima jumătate a lunii mai atenția dvs. se va focusa pe afacerile financiare, acumularea de bunuri și problemele legate de confortul personal. Gândiți-vă la ceea ce vă lipsește pentru a vă simți în siguranță sau la ceea ce apreciați cel mai mult. În același timp, străduiți-vă să priviți lucrurile în mod obiectiv.

La locul de muncă, colegii dvs., probabil, vor începe să se manifeste surprinzător, cu invidie, ca urmare, păstrați-vă calmul și abordați situația cu capul rece. În a doua jumătate a lunii mai veți avea oportunitatea să vă consolidați pozițiile practic pe toate fronturile. Veți putea schimba cu ușurință atitudinea superiorilor față de dvs. interesându-i cu propuneri non-standard. Profitați de șansă și obțineți sprijinul șefilor.

Pe plan personal, în luna mai veți fi deosebit de diplomatici pentru a atenua aproape orice conflict. Vă va plăcea foarte mult să vorbiți despre ceea ce vă interesează și să împărtășiți ideile cu cineva drag, veți găsi o valoare specială în asta. Berbecii familiști vor putea să-și încânte partenerul cu cadouri, cu o cină romantică la un restaurant sau o mică excursie împreună. Iar pentru reprezentanții semnului care sunt încă în căutarea idealului, luna mai este neobișnuit de norocoasă.

Taur

În luna mai sunteți aproape complet concentrat pe sine și aveți nevoie de mult mai multă atenție decât de obicei. Posibil că, veți dori să lucrați asupra aspectului dvs., să vă schimbați imaginea publică sau comportamentul în raport cu ceilalți.

De asemenea, în luna mai, deveniți mult mai gânditor și nu vă grăbiți să luați decizii, dar din cauza încetinelii riscați să pierdeți oferte cu adevărat profitabile. Acum puteți pune baza multor realizări, dar înainte să acționați asigurați-vă cu profesionalism și o înțelegere clară a ceea ce se întâmplă. Cei mai harnici reprezentați ai semnului vor putea urca pe scara carierei, iar cei în căutarea unui job vor avea șansa să obțină un loc de muncă într-un loc decent. Cu toate acestea, fără efort, nimic nu va ieși. Angajați-vă în autoeducare și îmbunătățirea abilităților de comunicare!

În viața privată, dacă mai devreme au existat neînțelegeri cu partenerul dvs., acum este timpul să remediați totul și să îmbunătățiți relațiile. Nativii singuri ai semnului vor avea ocazia să întâlnească o nouă cunoștință, care poate activa în domeniul financiar.

Gemeni

În luna mai veți reduce comunicarea activă și vă veți concentra mai degrabă pe ceea ce se întâmplă în propria dvs. lume, decât în ​​mediul extern. Poate pentru că în această perioadă va trebui să vă refaceți forțele și să vă angajați în introspecție sau veți începe să stăpâniți tehnicile meditației.

În această perioadă, a fi în centrul atenției poate să dea o senzație de împovărare, chiar și în calitate de lider al unei echipe, veți prefera să vă retrageți, să intrați în umbră și să conduceți din culise. De asemenea, folosiți acest timp pentru a soluționa problemele care au fost amânate de prea mult timp, această abordare va fi foarte eficientă. În luna mai veți primi numeroase oferte pentru a vă schimba jobul sau de a pleca într-o călătorie de afaceri mult așteptată în străinătate, nu vă grăbiți la concluzii, consultați-vă cu persoane bine informate vizavi de acest subiect.

Pe plan personal, reprezentanții familiști ai semnului ar trebui să dedice mai mult timp romantismului, iar Gemenii singuri au toate șansele unei cunoștințe interesante în această lună.

Rac

Luna mai aduce nativului Rac o șansă unică de a lucra la greșelile din trecut. Conștientizarea acestui lucru va schimba ceva în viața dvs. În această perioadă, veți căuta să vă alăturați unui grup, poate pentru a obține un succes profesional sau pentru a participa la un proiect comun.

Munca în echipă va avea un succes deosebit pentru dvs., pe când proiectele individuale în acest moment este mai bine să le amânați. În cazul în care vă așteptați la o permutare în carieră sau intenționați să schimbați locul de muncă, acum totul va deveni real. La sfârșitul lunii mai, puteți obține o ofertă comercială foarte profitabilă sau puteți face o achiziție importantă pentru dvs.

În viața privată, nativii singuri ai semnului ar trebui să comunice cât mai mult posibil și să se miște într-o nouă direcție pentru ei, iar reprezentanții familiști ai semnului să nu mai fie atât de principiali. Încercați să faceți primul pas spre reconciliere și veți vedea că nu este atât de înfricoșător. Partenerul va deveni mai loial și mai blând față de dvs.

Leu

În luna mai vă veți scufunda complet în sfera profesională și vă veți gândi cum să vă îmbunătățiți situația financiară. Dar asigurați-vă că acest lucru nu afectează familia. În cazul în care veți fi foarte concentrat, veți putea obține un mare succes în realizarea obiectivelor stabilite.

La locul de muncă veți manifesta o abilitate excelentă de a-i conduce pe ceilalți și de a excela ca profesionist. Sunteți un șef bun și știți să conduceți o echipă. Dacă sunteți patronul unei afaceri, atunci este posibil să începeți să recrutați personal sau angajați pentru echipa dvs. De asemenea, veți atrage oameni care vă vor aduce idei noi și care au ceva de oferit pentru dezvoltarea dvs. intelectuală. În această perioadă evitați să efectuați investiții mari, precum și să solicitați împrumuturi și credite, deoarece plățile vor întâmpina obstacole.

La capitolul dragoste, veți avea nevoie în special de recunoașterea și admirația celor din jur. Cu toate acestea, aveți grijă să nu deveniți dependent de modul în care alții vă tratează sau de ceea ce cred ei despre dvs., deoarece este posibil să vă confruntați cu manifestări false sau superficiale de sentimente. Dacă totuși sunteți în căutarea idealului, așteptați să vă întâlniți în cel mai neașteptat moment.

Fecioară

În luna mai veți manifesta o mare curiozitate față de lumea înconjurătoare, ceea ce vă poate determina să mergeți într-o călătorie în scop educațional. De asemenea, puteți fi interesat să studiați o limbă străină sau o altă cultură, iar cineva, fiind în căutarea adevărului vieții, se poate alătura unei noi filozofii pentru sine.

Este foarte posibil ca în această perioadă să vă vină o idee pentru a deschide o afacere suplimentară sau să obțineți un al doilea loc de muncă, sau să schimbați complet direcția activității dvs. Este în interesul dvs. să nu vă  grăbiți, dar să prețuiți stabilitatea. Mai bine efectuați lucrurile deja începute. Fiți răbdător. Totul se va întâmpla mai târziu decât era de așteptat. Evitați pentru prima decadă a lunii mai să programați discursuri și întâlniri importante. Acum sunteți predispus să vedeți numai bine la oameni, fiți atent să nu vă înșelați.

În relațiile personale sunt posibile mici perturbări, prin urmare, manifestați mai multă flexibilitate și iscusință. Dacă sunteți încă singur, este bine să nu vă grăbiți să aveți o nouă poveste de dragoste, dar lăsați partenerul să prietenească cu dvs.

Balanță

Luna mai aduce în viața dvs. o transformare profundă și va scoate lumină tot ce a fost ascuns până acum. În cazul în care nu sunteți mulțumit de vreun aspect al vieții, acesta este momentul perfect pentru a scăpa de lucrurile inutile. Pot fi persoane care vă influențează sau calitățile și obiceiurile dvs. negative. Această transformare este necesară și va oferi loc pentru ca ceva nou să apară, care va contribui la progresul dvs. ulterior. Probabil, veți începe să abordați probleme financiare, de moștenire, veți acorda mai multă atenție sexualității dvs. și ați putea fi interesat de științele oculte.

În domeniul activității profesionale, oportunități pentru creșterea carierei își vor face apariția în a doua jumătate a lunii mai, iar pentru a implementa planuri noi, amânațile pentru luna iunie.

În ceea ce privește viața privată, în mai veți putea să vă bucurați împreună cu partenerul de seri sufletești și orice sărbătoare se va petrece armonios. Iar pentru Balanțele aflate în căutarea dragostei, momentul perfect va fi a treia decadă a lunii.

Scorpion

În luna mai atenția dvs. se va concentra pe partenerul dvs. de viață sau de afaceri. Posibil că va fi nevoie să luați în considerare dorințele acestuia mult mai mult decât de obicei, chiar să vă adaptați la ele. Nu luați acest lucru ca dezavantaj, unindu-vă împreună forțele, veți putea realiza mult mai mult. În cazul în care v-ați hotărât asupra obiectivului principal pentru viitorul apropiat, acționați în această direcție fără a vă distrage pe lucruri mărunte. În caz de oprire, există riscul de a pierde pozițiile obținute.

Dacă șeful încearcă să vă impună o muncă de rutină care nu se potrivește calificărilor dvs., nu ezitați să vă apărați poziția. Principala condiție pentru creșterea profesională în această perioadă este o abordare creativă a oricărei probleme. În viața privată, veți putea menține echilibrul în relațiile cu cei dragi.

Reprezentanții familiști ai semnului ar trebui să încerce ceva nou în viața lor. Dacă de mult timp plănuiți să aveți descendenți, acum este momentul. Nativii Scorpion care visează dragostea adevărată vor avea o întâlnire importantă în această lună.

Săgetător

În luna mai atenția dvs. se va focusa pe muncă, fie veți încerca să-i ajutați pe ceilalți sau va trebui să lucrați foarte mult pentru propriile câștiguri. În general, lucrurile la locul de muncă vor ieși bine. Activitățile legate de lucrul cu oamenii vor avea un succes deosebit. În același timp, pentru a obține mai multe în viitor, încercați să alocați măcar puțin timp pentru autoeducare. Oamenii de afaceri vor putea găsi parteneri de afaceri cu ajutorul cărora vor putea atinge un nou nivel de dezvoltare. Datorită abilității dvs. de convingere, în această perioadă veți putea încheia una sau mai multe oferte foarte promițătoare și în condiții care favorabile pentru dvs. Toate aspectele legate de drept și justiție cel mai bine amânați-le pentru o perioadă mai bună.

Pe plan personal, va fi deosebit de important pentru dvs. să simțiți că aveți sprijinul partenerului, care vă înțelege perfect aspirațiile. Pentru cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche, relațiile cu prietenii de sex opus pot trece la altele mai apropiate.

Capricorn

Mai poate fi acea lună când se împlinesc planurile dvs., acele idei, pentru care ați încetat deja să mai sperați. Dintr-o dată vor apărea oameni, circumstanțele se vor dezvolta în mod corespunzător și totul va merge ca un ceas. Va trebui să fiți mai curajos, să ieșiți din zona dvs. de confort și să folosiți toate oportunitățile pe care vi le oferă ultima lună de primăvară. În această perioadă simțiți nevoia de a fi necesar și util celorlalți, prin urmare, veți încerca să ajutați și să oferiți sfaturi. Și într-adevăr, datorită abilităților dvs. profesionale, veți fi deseori invitat să soluționați diverse probleme materiale și tehnice. În ceea ce privește cariera și munca în general, în luna mai, ar trebui să evitați tentația schimbării, este puțin probabil să vă bucure în cele din urmă.

În viața personală, grija și atenția care o acordați partenerului dvs. poate părea sacrificiu. Prin urmare, este necesar să vă răzgândiți la timp, în caz contrar, dragostea pentru dvs. va începe să fie măsurată numai prin lucruri materiale.

Vărsător

În luna mai veți fi deosebit de creativ și mândru de ideile dvs., pe care le veți putea explica cu ușurință altora, mai ales dacă folosiți câteva metafore, exemple și, bineînțeles, incomparabilul dvs. simț al umorului. Atenția dvs. se va concentra asupra acelor evenimente care apar în casa și familia dvs. și veți fi gata să faceți orice pentru a proteja pe cei dragi.

În domeniul profesional, va conta doar rezultatul, care nu va fi determinat de poziția dvs. de lucru sau de unele sondaje fictive, ci doar de efortul depus. În cazul în care sunteți în căutarea unui loc de muncă de o lungă perioadă de timp, la sfârșitul lunii crește perspectiva unei poziții bune. Pentru a face acest lucru, va trebui să atrageți rude și prieteni care vă vor ajuta în această chestiune. În ultima decadă a lunii mai, dacă v-ați conturat câteva planuri și obiective pentru dvs., în acest moment sunteți destul de norocos și veți putea să vă îndepliniți vechile dorințe.

În plan personal, relația cu partenerul va fi variată și furtunoasă, dar în cele din urmă, veți putea obține ceea ce doriți. Vărsătorul singuratic își va găsi un prieten adevărat, al cărui sprijin în viitor îi va fi foarte util.

Pești

În luna mai veți fi mereu în mișcare și veți face diverse lucruri. Totul va ieși perfect, dacă eforturile dvs. vor fi bine gândite, serioase și construite pe o bază creativă. Aveți o perioadă fructuoasă acum, de aceea, colaborați, construiți conexiuni. Întreaga lună este excelentă pentru formarea avansată, căutarea și implementarea surselor alternative de venit, extinderea în afaceri. La locul de muncă nu vă fie frică să vă încărcați cu obligații suplimentare – veți fi apreciat.

Astrele promit schimbări majore legate de mutare sau călătorie – nu ratați această șansă! Posibil că în luna mai va fi necesar să reveniți la soluționarea unor probleme vechi pe care le-ați refuzat anterior. Ultima decadă a lunii mai va fi tensionată și va fi nevoie să îndepliniți sarcini și promisiuni, care vor necesita mult efort și încordare din partea dvs.

În viața privată, reprezentanții familiști ai semnului ar trebui să asculte ceea ce spun persoanele dragi. Acum este important să acționați împreună și să vă ajutați reciproc. Activitățile familiale comune vor consolida relațiile. Iar nativii singuri trebuie să renunțe la toate stereotipurile și să privească cu atenție la cei care îi curtează de mult timp.

Foto: Arhiva personală, Sergiu Iordachi