Taurul ar putea decide să deschidă o afacere de familie comună, luna noiembrie fiind perioada aspectelor secrete ale vieții celor născuți în zodia Săgetătorului. Iată cu ce previziuni vin astrele pentru ultima lună de toamnă, potrivit astrologului Sergiu Iordachi.

BERBEC

În luna noiembrie s-ar putea să luați o pauză de la ritmul agitat al vieții și să vă concentrați pe intimitatea cu partenerul dvs. Viața intimă poate căpăta un sens aparte, dar nu numai ea, ci și tot ceea ce este profund personal pentru dvs. Poate că veți putea identifica unele trăsături ale caracterului dvs., care au fost ascunse până acum. Iar comunicarea cu alte persoane poate avea un efect profund și chiar poate schimba modul în care gândiți. Luna noiembrie este oportună pentru a vă elibera de anumite dependențe sau obiceiuri dăunătoare, întocmiți un plan financiar și distribuiți bugetul dvs.

Pe plan profesional, ar trebui să încercați să nu vă pierdeți timpul cu mărunțișuri. Alegeți unul dintre cele mai importante obiective și mergeți spre el fără să vă uitați în jur. Fiți răbdător, deoarece dorința de a obține totul deodată poate juca împotriva dvs.

În viața personală, va trebui să renunțați la poziția de lider pentru a vă păstra dragostea și, totodată, să acordați mai multă atenție vieții de zi cu zi. Dacă încă sunteți singur, veți fi mai mult atras de persoanele cu un statut social bun sau, nu este exclus, să doriți să vă întoarceți la fostul partener, să vă întoarceți vechea relație.

TAUR

Ultima lună de toamnă vă focusează pe relațiile dvs. personale. Veți comunica mai des, preferând întâlnirile intime individuale la domiciliu decât companiile zgomotoase. Noiembrie va fi luna perfectă pentru realizarea tuturor dorințelor demult uitate, atât în ​​sfera intimă, cât și în chestiunile de zi cu zi. Nativii liberi ai semnului vor simți o dorință puternică de a fi cât mai independenți, de a descoperi pentru sine noi orizonturi și vor căuta o persoană care să-i permită să facă acest lucru, fără prea multă efort. În această perioadă este posibil să faceți o cunoștință romantică cu o persoană dintr-o altă țară sau altă cultură. Sau partenerul dvs. romantic să vă învețe ceva nou și diferit.

În domeniul activității profesionale, încercați să nu grăbiți lucrurile, lăsați totul să meargă ca de obicei. Acum nu este momentul pentru o mare schimbare, dar le puteți planifica deja. În cazul în care urmăriți o avansare, preconizați-o pentru luna viitoare. Este necesar să vă deschideți în echipă și să manifestați calitățile bune. Unii reprezentanți ai semnului ar putea decide să deschidă o afacere de familie comună. Și la sfârșitul lunii, vor analiza această problemă, încercând să-și dea seama în care dintre partenerii săi poate avea încredere și în cine nu.

GEMENI

În luna noiembrie veți dori să fiți admirat pentru ceea ce faceți sau cel puțin să fiți apreciat pe merit pentru munca dvs. Posibil că veți acorda mai multă atenție sănătății dvs. Acum veți încerca să aduceți la perfecțiune fiecare dintre proiectele dvs., depășind pas cu pas unele probleme actuale, pentru că obținerea unor rezultate bune vă va oferi un alt motiv perfect de a fi mândru de sine.

La locul de muncă nu cedați emoțiilor, păstrați o viziune sănătoasă asupra lucrurilor și totul se va aranja în cel mai bun mod atât pentru dvs., cât și pentru acele persoane la a căror soartă participați. În această perioadă, vă așteaptă avansarea în carieră, chiar dacă vă aflați la un nivel suficient de înalt al acesteia. În cazul în care doriți să cereți o creștere de salariu, acum este momentul potrivit.

În viața personală, va trebui să schimbați radical modul de viață. Posibil că, veți face o mutare, asociată cu un flux de numerar semnificativ. Și, în noua locație, vă veți asuma responsabilitatea creării unui domiciliu conjugal, iar confortul de acasă va întări relația și va atrage atenția partenerului dvs. Nativii liberi ai semnului vor avea parte de noi cunoștințe, dar, cel mai probabil, acestea nu se vor dezvolta într-o relație serioasă.

RAC

Noiembrie vă va înzestra cu mult entuziasm de viață și cu capacitatea de a experimenta viața la maximum și la mai multe niveluri. Veți dori să iubiți și să fiți iubit. Mai mult, este posibil ca luna aceasta mulți reprezentanți ai semnului să devină iubitori cu adevărat pasionali, capabili să mențină o flacără de nestins. Iar unii dintre Raci se pot aștepta la nașterea unui copil și la adăugarea familiei. În relațiile amoroase este mai bine să nu vă grăbiți încă. Cineva apropiat va fi împotriva relației dvs., nu permiteți să se întâmple acest lucru. Aveți dreptul să alegeți partenerul și să învățați din greșelile proprii.

La mijlocul lunii veți avea o atitudine ușoară și pozitivă. Vă veți folosi talentele și creativitatea în toate domeniile vieții, inclusiv în cele profesionale. Chiar dacă jobul dvs. nu este deosebit de creativ, acum îl veți va face așa. Aceasta va fi pur și simplu necesar pentru a obține rezultate de succes. În caz contrar, vă puteți plictisi rapid și îndrepta atenția către altceva. Stabiliți-vă obiective realiste în noiembrie și nu-i lăsați pe cei care se bazează pe dvs. Până la sfârșitul lunii, veți putea obține un succes tangibil în activitatea dvs. profesională.

LEU

În luna noiembrie, cea mai mare parte a energiei o veți investi în casa și familia dvs., precum și în viața personală. Intimitatea vieții dvs., confidențialitatea ei, vor fi foarte importante, astfel sperați să creați un colțișor sigur în care puteți să vă ascundeți de toate greutățile vieții. Luna aceasta, poate să crească rolul părinților în viața dvs., de exemplu, ei ar putea să vă viziteze, sau va trebui să aveți grijă de ei. Spre mijlocul lunii, veți avea niște idei și planuri creative. Dezavantajul va fi că în această perioadă veți fi caracterizat de o judecată oarecum părtinitoare și subiectivă. În rezolvarea problemelor, veți adera la unele abordări tradiționale și puteți respinge propunerile inovatoare îndrăznețe, deoarece nu veți avea prea multă încredere în ele.

La locul de muncă vi se pare că atmosfera este tensionată, dar nu este așa. Este doar percepția și oboseala dvs. Fiți abstract, pretindeți că nu auziți provocările colegilor și notațiile superiorilor dvs. Tot ce aveți nevoie este să vă faceți treaba bine. În timpul liber, veți avea o mare oportunitate de a câștiga bani în plus din ceea ce puteți face.

Pe plan personal, stăruiți-vă să apreciați lucrurile mărunte din viață, chiar și cadourile mici sau semnele de atenție pot fi extrem de plăcute pentru dvs. În acest moment, înțelegeți că principalul lucru în dragoste nu sunt cuvintele, ci îngrijirea zilnică obișnuită. Nativul singuratic al semnului ar trebui să aibă grijă să nu rateze dragostea lui adevărată în căutarea a ceea ce i se pare fiabilitate și stabilitate.

FECIOARĂ

În luna noiembrie deveniți mai altruist și vreți să ajutați pe toată lumea fără excepție. Și, în primul rând, membrii familiei și prietenii. Veți ști foarte bine să vă exprimați într-o situație dată și să vă manifestați autoritatea. În același timp, puteți fi foarte convingător, pentru că tocmai acum veți vorbi foarte fluent. Ceea ce este foarte important, luna aceasta veți foarte practic și constructiv, dacă apare vreo criză sau situație care necesită decizii rapide și precise, veți fi cel mai bun jucător.

La locul de muncă lucrați calm, fără stres. Odihniți-vă la primul semn de oboseală. În cazul în care întâmpinați probleme serioase, nu ezitați să cereți ajutor. Un astfel de mod de lucru vă va permite să vă păstrați energia, să faceți multe și să obțineți rezultate destul de decente.

În viața privată, posibil că va trebui să redistribuiți treburile casnice împreună cu partenerul dvs. Încercați să rezolvați această problemă dificilă, astfel încât niciunul dintre voi să nu rămână jignit. Reprezentanți liberi ai semnului, dacă dau dovadă de prudență și toleranță, în noiembrie își vor putea întâlni partenerul ideal pentru viață.

BALANȚĂ

Ultima lună de toamnă evidențiază veniturile și bunăstarea materială. Posibil că, veți face cheltuieli mari, iar pentru a le compensa, va fi nevoie să învățați cum să câștigați mai mult. S-ar putea să începeți să vă gândiți la investiții profitabile. Uneori investițiile nemateriale sunt și mai valoroase, de exemplu, puteți investi în educație sau în dezvoltarea unor abilități suplimentare. La locul de muncă aveți toate șansele, deși implicite, să obțineți o nouă poziție. Principalul lucru este să vă uitați mai des în jur și să nu împovărați cu întrebări inutile. Fiți calm, aveți răbdare și nu renunțați la compromisuri rezonabile. Mijlocul lunii sugerează o creștere financiară, dar nu neașteptată, ci care decurge din propriile acțiuni.

În ceea ce privește viața personală, vă veți strădui să petreceți mai mult timp cu familia sau cu jumătatea dvs., sau, s-ar putea să decideți să vă despărțiți pentru o perioadă și fiecare dintre voi va prefera să locuiască cu părinții săi. Cel puțin pentru moment. Cel mai important lucru pe care îl veți căuta în această perioadă este liniștea și siguranța. Balanțele libere trebuie să se încânte mai des cu cumpărături, discuții cu prietenii, participarea la evenimente sociale, expoziții. Cunoștințele în timpul evenimentelor interesante vă va oferi noi sentimente.

SCORPION

În luna noiembrie centrul atenției dvs. va fi îndreptat către propriile afaceri și probleme. Poate că veți acționa puțin egoist, dar va fi necesar pentru a înțelege ce trebuie să faceți pentru a obține succesul în continuare. De asemenea, veți face o impresie deosebit de puternică asupra celorlalți concentrându-vă pe propria dvs. exprimare. În această perioadă, vitalitatea dvs. este în creștere, prin urmare, puteți face față cu ușurință afecțiunilor, iar bolile cronice vor trece pe plan secund.

În domeniul profesional, ar trebui să lucrați calitativ și cu suflet, dar încercați să nu vă suprasolicitați. Voința, responsabilitatea și capacitatea de a vă mobiliza rapid într-o situație dificilă vă vor ajuta să obțineți succes în muncă. Superiorii vă vor aprecia realizările și probabil vor găsi o modalitate de a vă răsplăti.

În viața privată nu neglijați lucrurile mărunte. În general, orice acțiune comună va fi de succes. Dacă doriți să vă odihniți, acum este momentul potrivit, dar nu fiți singuri. Nativii liberi ai semnului, la sfârșitul lunii vor putea întâlni persoana potrivită, decât, dacă nu vor sta acasă. Participați mai des la evenimente! Este posibil să întâlniți persoana potrivită chiar în compania propriilor prieteni, pur și simplu nu ați observat pe cineva înainte.

SĂGETĂTOR

Luna noiembrie este perioada aspectelor secrete ale vieții dvs., pentru că luptele și succesele pe care le obțineți sunt ascunse de lumea exterioară. Veți prefera să fiți singur cu sine, să vă autoanalizați, să priviți lumea ca și cum din lateral. În același timp, deveniți mai sensibil la necazurile altor oameni, prin urmare, ați putea participa la un eveniment caritabil. Crește interesul pentru psihologie și tot felul de secrete.

Acesta este un moment bun pentru munca creativă sau de cercetare în intimitate. Muza vă va veni complet neașteptat. Iar munca dvs. va avea un succes uimitor, cu excepția cazului în care desigur nu sunteți leneș. De-a lungul întregii perioade, aruncați o privire sobră la ceea ce se întâmplă în jur. Nu vă faceți iluzii și nu sperați la o împlinire a dorințelor printr-o minune. Stabiliți-vă sarcini de complexitate moderată și gândiți-vă la modalități de a le rezolva în avans.

În viața personală, veți experimenta o nevoie puternică pentru o relație stabilă, fără certuri și dispute. Încercați să gândiți pozitiv, nu regretați ceea ce nu poate fi returnat și  nu exagerați cu complexitatea. Nativii liberi ai semnului ar trebui să ia în considerare construirea de relații. Dacă există o persoană în preajmă de mult timp, pentru care pur și simplu nu ați avut suficientă forță să-i mărturisiți sentimentele, acum este momentul să vă adunați și să depășiți limita simplei prietenii.

CAPRICORN

În luna noiembrie vă veți face noi prieteni, printre care vor fi oameni destul de influenți. Posibil să vă alăturați unuia dintre partidele politice sau vreunui alt grup social. În același timp, viața dvs. socială poate chiar intra în conflict cu viața personală, deoarece în această perioadă sunteți dispus să acordați prioritate prietenilor și nu partenerului dvs.

În domeniul profesional, deja în prima jumătate a lunii, veți putea lansa câteva proiecte noi sau încheia oferte promițătoare. Și, probabil, pentru asta s-ar putea să aveți nevoie de ajutorul prietenilor sau colaboratorilor dvs. De asemenea, luna noiembrie este favorabilă pentru a găsi noi parteneri de afaceri sau investitori. Ideile dvs. vor găsi sprijin de la aceștia și este posibil să intrați într-un nou cerc social. Orice tranzacție financiară va avea acum mare succes.

În viața privată, veți lua inițiativa complet în propriile mâini, dar, nu uitați să întrebați periodic partenerul despre dorințele și preferințele sale. Reprezentanții liberi ai semnului au toate șansele de a întâlni persoane interesante, care vor deveni prietenii dvs. loiali și buni în viitor. Unii dintre ei vor deveni foarte apropiați. Astrele sfătuiesc să nu mai stați între patru pereți așteptând un miracol, ci să ieșiți mai des la petreceri.

VĂRSĂTOR

Sfârșitul toamnei focusează atenția dvs. asupra carierei și problemelor de dezvoltare profesională. Gândiți-vă la modul în care vă construiți viața și cariera și, dacă este necesar, ajustați unele puncte în conformitate cu ceea ce intenționați să realizați în viitorul apropiat și pe termen lung. În noiembrie veți avea într-adevăr oportunități suplimentare de succes. Dar nu trebuie să pretindeți că sunteți ceea ce nu sunteți cu adevărat, pentru că această înșelăciune oricum va fi dezvăluită, iar acest lucru vă va afecta cu siguranță reputația în cel mai negativ mod.

În domeniul profesional, concentrați-vă pe rezolvarea sarcinilor prioritare, lucrați conștiincios și nu refuzați deplasările de serviciu, care, de altfel, vor fi și bine plătite.

Pe plan personal, ar trebui să fiți deosebit de politicos și afectuos cu partenerul dvs. Menținând o bună dispoziție atât în sine, cât și în partener, veți crea un mediu partenerial cald, blând și de încredere. Posibil că lângă reprezentanții liberi ai semnului se află de mult timp o persoană care ascunde sentimente pasionale și poate să apară la orizont abia acum. Dar să vă grăbiți cu concluzii și decizii în această perioadă nu are rost cu siguranță.

PEȘTI

În luna noiembrie veți începe să vă preocupați tot mai mult de probleme globale, să vă gândiți la Dumnezeu, la sensul vieții, la locul în ea. Într-un cuvânt, deveniți gânditor și filozof, interesat mai mult de spiritual, decât de pământesc, iar pentru o vreme, veți înceta să vă mai îngrijoreze chestiunile de zi cu zi. De asemenea, vă veți strădui intuitiv să obțineți noi cunoștințe și noi experiențe. Acum vă va fi mai ușor să vedeți nu numai imaginea de ansamblu, dar și modul în care funcționează elementele individuale ale activității dvs.

La locul de muncă oferiți-vă o pauză înainte de a da lovitura. Situația se poate schimba în orice moment, dar ar trebui să vă pese doar de poziția dvs. și a celor mai apropiați colegi. Lucrați împreună și veți putea face orice.

În viața personală, posibil să simțiți o răcire. Cel mai probabil, în relația dvs. poate apărea o fisură, pretenții care nu existau anterior. Cu toate acestea, problemele, chiar și cele mari, vă pot trezi motivația de a căuta cauza în dvs. și în propriile acțiuni.  Nativii liberi vor avea multe oportunități de a-și îmbunătăți viața personală. Veți fi mai des în societate și este foarte posibil ca unul dintre prieteni să vă prezinte prietenului sau prietenei sale, și mai departe timpul va arăta.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog