Experții spun că Harry și Meghan vor fi nevoiți să destăinuie anumite taine ale familiei regale în schimbul unei sume „simbolice”. Recent ei au semnat contract cu agenția Harry Walker Agency, despre asta ne anunță Daily Mail. 

Sursă: woman.ru

Se așteaptă că soții vor participa la diverse forumuri și conferințe. Pentru o singură participare la astfel de eveniment, soții vor primi circa 1 milion de dolari. Biograful regal Ingrid Seward a declarat pentru The Mirror că Ducii de Sussex vor trebui să destăinuie câteva secrete familiale la aceste întruniri.

Cei care vizitează astfel de evenimente, menționează că nu își doresc să asculte despre egalitatea de gen și ocrotirea mediului înconjurător, își doresc doar un singur lucru. „Harry și Meghan vor trebui cu siguranță să spună câte ceva despre familia regală”, spune încrezător Seward. Doar în acest mod ei vor putea câștiga onorariul.

Se pare că soții au ceva de spus. Așadar, de câteva luni, circulă zvonuri despre jurnalul secret al Ducesei de Sussex, care stochează multe informații interesante despre Windsor.

În prezent, soții locuiesc cu fiul lor Archie, în Beverly Hills. Iar recent, Ducii de Sussex au încercat din nou rolul de voluntari și au pregătit mâncare pentru cei nevoiași.

Sursă: woman.ru