Ducii de Sussex au revoltat din nou publicul. Acum cuplul este acuzat că s-a implicat în politică – iar acest lucru este interzis tuturor membrilor familiei regale. Deși prințul și soția sa au refuzat de la titlurile regale, ei continuă să fie judecați după criteriul monarhist.

De aproximativ șase luni, prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Statele Unite și își caută în mod activ locul în această țară. Ducii de Sussex negociază condițiile de cooperare cu diverse companii și continuă, de asemenea, să desfășoare activități sociale.

De ceva timp, Meghan a colaborat cu resurse pentru susținerea drepturilor femeilor. Anterior, pentru aceasta, a intervievat celebra feministă Gloria Steinem, cu care a discutat despre dreptul la vot. O astfel de participare a lui Markle la tema viitoarelor alegeri prezidențiale din America nu a afectat pe nimeni – la urma urmei, în conversație, femeile s-au concentrat pe povestea de succes a feminismului în acest domeniu.

Dar când Harry și Meghan au decis să înregistreze un mesaj video prin care îi îndeamnă pe americani să voteze la alegerile din noiembrie, publicul a reacționat complet diferit la intervenția lor la acest subiect.

Videoclipul, în care Markle numește viitorul eveniment „cele mai importante alegeri din viață”, a fost publicat pe 22 septembrie. Soții nu spun nimic specific despre candidații la președinția Statelor Unite. Prințul Harry tot glumește că nu a votat niciodată din cauza apartenenței la familia regală.

Și totuși, video în care Ducii de Sussex solicită oamenilor să nu rateze alegerile, utilizatorii din internet l-au considerat inadecvat. Faptul este că, conform protocolului regal, membrii familiei regale ar trebui să fie apolitici – și cu atât mai mult nu ar trebui să fie interesați de situația alegerilor din altă țară.

Sursă: Woman.ru