Anul acesta a fost dramatic pentru Harry și Meghan. Recent, prințul și-a împărtășit îngrijorările cu privire la viitorul familiei sale și al planetei în ansamblu.

La sfârșitul lunii noiembrie, Meghan Markle a recunoscut că a pierdut o sarcină vara trecută. Ducesa nu a precizat de cât timp era însărcinată, dar a povestit în detaliu despre emoțiile prințului Harry, care a fost literalmente distrus de cele întâmplate. La aproape o săptămână după dezvăluirile lui Megan, soțul ei a apărut în public, participând la un eveniment online dedicat deschiderii unei noi platforme media pe teme de mediu.

Deși Ducii de Sussex au fost criticați, anterior, pentru zboruri frecvente cu avionul și risipa inadecvată de resurse financiare, ducele și ducesa pledează pentru creșterea atenției publice asupra subiectului ecologiei. Apropo, chiar înainte de nașterea fiului lor, soții au spus că vor să nu aibă mai mult de doi copii, din cauza că planeta suferă de suprapopulare.

La ultimul eveniment, Harry a recunoscut că nu a văzut niciun motiv pentru a avea încă un copil. El a ajuns la această opinie, uitându-se la modul în care natura suferă de la acțiunile umane astăzi. „Natura ajută la vindecare. Dar în momentul în care devii tată, totul se schimbă. Ce rost are să aduci o altă persoană în această lume dacă planeta nu va fi aceeași în viitor? ” – întreabă prințul Harry.

Nepotul reginei i-a îndemnat pe toți cei care îl aud să acorde mai multă atenție contribuției lor la conservarea naturii, ca să nu fie prea târziu.

Harry nu a intrat în detalii despre durerea pe care a trăit-o el și Meghan, deoarece subiectul conversației a fost complet diferit. Și totuși, trebuie să sperăm că prințul s-a împăcat deja cu pierderea copilului. În ultimele luni, el a apărut în public de mai multe ori și nu s-a prefăcut că ceva nu e în regulă.

Sursă: woman.ru