Brandurile autohtone DININIMĂ au lansat în premieră, o superbă colecție de uniforme pentru școlari, „BACK TO SCHOOL 2018”. Evenimentul s-a desfășurat pe 3 august, pe terasa unui centru comercial din capitală, iar pe lângă prezentarea colecțiilor inedite, organizatorii și-au bucurat invitații cu premii speciale. 

Brandurile autohtone lansat în premieră colecții special create pentru revenirea la școală. Evenimentul de lansare a avut loc pe 3 august, pe terasa Zity Mall, iar programul a inclus lansarea noilor colecții de școală, Pop Up Shop DININIMĂ și o tombola cu premii frumoase. Motto-ul evenimentului a fost  „See now, Buy now”, astfel toți vizitatorii au avut șansa să achiziționeze pe loc, tot necesarul pentru școală în materie de vestimentație, încălțăminte și accesorii.

9 designeri  DININIMĂ și-au prezentat colecțiile în cadrul defileului în aer liber: Lia Fia, IONEL, Crème Brûlée, Magvi, Zorile, Maalex Bags, Vivi Art Boutique, Brio și Georgette.

Protagoniștii defileului au fost școlarii și școlărițele care au dat startul acestui sezon în cadrul prezentării de modă absolut speciale! Cei peste 150 de copii și în premieră, adolescenți,  au prezentat în fața a peste 500 de invitaţți cele mai noi ținute din colecţiile de uniforme școlare pentru sezonul toamnă-iarnă 2018. Surpriza serii a fost prezentarea colecției Heritage School International.

Campania de promovare BACK TO SCHOOL 2018 este marca DININIMĂ și are scopul de a fideliza consumatorii și a încuraja părinții să cumpere articole vestimentare de calitate made in Moldova .

Toate colecțiile prezentate  în cadrul evenimentului le găsiți pe platformele comerciale DININIMĂ, în cadrul: CC „UNIC”, et.2, CC „ZORILE”, et. 2, mag. MODA, precum și în showroom-urile brandurilor menționate mai sus.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor: gazda evenimnetului Zity Mall, Heritage International School, apa OM Kids, fourchette Bsweet, Rifero, Naturalis, precum și  partenerilor media: Locals.md, Ea.md și Mamaplus.md