Designerii autohtoni au reinventat moda de odinioară și au creat colecții deosebite după principiul „Moda nu are vârstă”. Branduri locale de fashion înseamnă stofe delicate și calitative care scot în evidență frumusețea naturală a moldovencelor. Alege brandurile autohtone și alege din ce oferă acestea în Magazinul Zorile.

Cine nu are măcar o piesă made in Moldova, probabil că nu cunoaște toate avantajele unui brand autohton de modă. Hainele create #acasă la noi reprezintă un mix armonios de culori, emoții și preferințe locale.

Mai bine de 40 de branduri locale

Centrul Național de Încălțăminte Zorile este locația care găzduiește cele mai multe branduri (peste 40) de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii produse cu suflet în Moldova. Acesta ne îndeamnă să alegem ținutele cu inima, punând prioritate pe mărcile locale mai ales în perioada post-pandemică.

Articole deosebite la prețuri rezonabile

Tot mai multe moldovence înțeleg valoarea produsului autohton și apreciază piesele locale fiindcă acestea oferă calitatea brandurilor high end la prețuri rezonabile. Nu trebuie să mergi doar la Milano ca să faci cumpărături deosebite. Acum și Chișinău este o adresă a bunului gust în materie de fashion. Chiar și vedete internaționale au purtat cu mândrie haine moldovenești în lumina reflectoarelor.

Iată 7 motive pentru care să faci shopping la branduri autohtone:

1. Îți oferă un design unic (de obicei colecțiile-capsulă sunt ediții limitate).

2. Poți opta pentru piese vestimentare basic de calitate care nu se demodează de la un sezon la altul

3. Majoritatea produselor sunt confecționate din stofe/materiale naturale non alergice (în care nu vei transpira și nu-ți vor afecta sănătatea)

4. Ai posibilitatea de a procura piese produse din bumbac bio (branduri pentru copii)

5. Poți proba produsul, iar în caz de necesitate unii designeri îți ajustează haina după bunul plac

6. Te bucuri de un raport preț-calitate acceptabil

7. Beneficiezi de posibilitatea de retur în caz că nu coincide mărimea sau ai sesizat o dificultate tehnică în utilizare 

Acum ai toate motivele să vii la Centrul Național de Încălțăminte Zorile ca să descoperi colecțiile și ofertele de sezon ale designerilor moldoveni și internaționali. Brandurile de încălțăminte și accesorii pot fi găsite la etajul 0 și 1, iar cele de vestimentație își așteaptă cumpărătorii la etajul 2. Talentul și creativitatea designerilor locali au o adresă: str. Calea Ieșilor 8/2.

Un produs local înseamnă mai mult decât modă trecătoare. Pentru cei mai greu de convins, propunem un simplu exercițiu de imaginație: atunci când cumpărăm o rochie (exemplu) sau o geantă creată la noi #acasă trebuie să conștientizăm că ajutăm un producător local să:

✔ ofere salarii mai mari pentru angajați (care poate fi cineva din familia/rudele tale)
✔ susțină oamenii din comunitate, care rămân acasă și dezvoltă țara
✔ organizeze o producere conștientă, fără a dăuna mediului
✔ creeze piese vestimentare mai durabile
✔ dezvolte industria de modă din Moldova.

Fii responsabil la cumpărături: Alege cu INIMA și susține brandurile locale de modă la Centrul Național de Încălțăminte Zorile.

P