Ieri, Justin Bieber a publicat o fotografie unde apare alături de soția sa, Hailey. Fanii au dedus că cei doi sunt în așteptarea primului copilaș, fiindcă cântărețul a scris în legendă „mama și tata”. Oare acesta ar fi un mesaj prin care Justin anunță venirea pe lume a unui nou Bieber?!

Fanii, îndată după apariția acestei imagini, au „bombardat” vedetele cu felicitări: „Așteptați, ce?? Mamă și tată?”, „Poftim?”, „Nu-mi vine să cred!”, „Bebelușul este pe drum?”, „Copilul vostru va fi perfect!”.

Internauții au fost surprinși și au reacționat doar cu gânduri pozitive, iar postarea a strâns peste 2 milioane de aprecieri.

Mai mult de atât, într-un show televizat, Justin a spus că își dorește foarte mult să fie tată și să aibă mulți copii, împreună cu soția sa. El a mai accentuat faptul că Hailey va decide câți copii să facă. Oare cei doi deja s-au și apucat să-și mărească familia? Sau este doar o modalitate prin care interpretul încearcă să facă internauții să uite de scandalul dintre el și Hailey?

Reamintim că cu circa o săptămână în urmă, Justin a fost surprins cum strigă la soția sa.

Citește și: Justin Bieber țipă la soția sa? Un video cu cei doi devenit viral pe Internet (Foto)

Foto: Instagram/ Justin Bieber