Se pare că Hailey Bieber își va lansa într-un final propriul brand de beauty în 2021. Publicațiile de peste ocean au dezvăluit că aceasta a semnat pentru numele de Rhode al mărcii ce se va axa pe produse de beauty, skincare și wellness. Coincidență sau nu, anul trecut Selena Gomez și-a lansat propriul brand de cosmetice. Oare Hailey vrea să îi facă concurență? 

În linia lansată de soția lui Justin Bieber vor regăsi produse de baie, de wellness, de machiaj, de îngrijire a pielii și părului, dar și creme, cosmetice.

Nu este prima oară când Hailey încearcă să își deschidă propriul brand. În trecut, ea se axa pe numele de Bieber Beauty, dar U.S. Patent & Trademark Office îi refuza cererea, ținând cont de faptul că soțul ei a avut o aplicație similară privind cosmeticele în 2010. Ea s-a mai gândit la Dew Beauty și Dewy Beauty, dar într-un final a ales Rhode, acesta fiind numele ei mijlociu.

În același timp, Justin Bieber deține Drew House, brand ce îi poartă numele mijlociu. Hailey Bieber a mai avut tangențe în trecut cu zona de beauty. Ea a avut diverse colaborări cu brand-uri cum ar fi L’Oreal și Bare Minimals, dar și-a dezvăluit de nenumărate ori secretele în materie de frumusețe, fiind adepta unui look natural și luminos.

Secrete sale de îngrijire!

Recent, vedeta dezvăluia că are câteva trucuri de înfrumusețare ce sunt la îndemâna oricui. „Pielea mea este foarte curată atunci când merg să înot în ocean. Apa sărată este cea mai bună pentru mine și am descoperit că natura poate să îmi liniștească pielea sensibilă.”, a povestit aceasta pentru publicația Harper’s Bazaar.

„În perioada de izolare am început să testez diferite măști de față și să mă răsfăț cu masajul facial. Lucrez cu un terapeut care m-a învățat multe despre Gua Sha și cred în masajul facial pentru a menține pielea proaspătă și tânără.”, a adăugat ea.

Citește și: Patru pași prin care Hailey Bieber îți îngrijește tenul în fiecare zi (Foto)

 

Distribuie articolul: