Gwen Stefani a devenit de nerecunoscut. Interpreta a șocat fanii la ultima sa apariție, fiind condamnată că a exagerat cu operațiile estetice. Cică nu mai arată ca înainte. A descoperit elixirul tinereții sau s-a aventurat cu operațiile estetice? 

Gwen Stefani a apărut la premiile Grammy, la braț cu iubitului ei, cântărețul de muzică country Blake Shelton. Vedeta arată spectaculos. La cei 50 de ani, de parcă ar avea 30. Însă fanilor nu e pe plac o astfel de schimbare. Artista a trezit controverse în ultima perioadă din motiv că și-ar fi operat fața: „Gwen Stefani, încetează cu operațiile estetice și cu botoxul pe fața ta frumoasă. Începi să arați la fel de fals că Madonna”, a scris un fan pe rețelele de socializare. 

Mulți internauți nu înțeleg de ce artista a trecut pragul clinicilor de înfrumusețare, având în vedere că ea era foarte frumoasă înainte de intervenții: „Fața ei e înghețată. Ce naiba și-a făcut? E de nerecunoscut! Păcat”, a comentat altcineva.

Probabil din cauza machiajului natural pe care la ales, diferit de cel obișnuit, internauții au observat chipul schimbat al vedetei. Gwen însă nu comentează, dar probabil se bucură că a putut opri timpul.

Sursa: Libertateapentrufemei.ro

Distribuie articolul: