Fulgi de cocos și ciocolată, oare nu e un scenariu perfect? Cunoaștem deja cele mai populare brand-uri de ciocolată, care sunt vizibile pe vitrinele oricărui magazin. Astăzi am încercat să pregătesc Bounty, iar dacă scriu asta acum, înseamnă că rezultatul m-a copleșit. Procesul de pregătire este foarte ușor și rapid, ați putea să implicați și copiii pentru a petrece timpul mai haios. 

Ingrediente

  • 150 g de fulgi de cocos
  • o ciocolată
  • 40 g de lapte
  • 2-3 linguri de miere
  • 2-3 linguri de apă
  • vanilie
  • 100 g de lapte praf

Mod de preparare

Amestecăm fulgii de cocos cu vanilia, mierea, laptele praf și apa. Amestecăm totul până se încorporează bine toate ingredientele. Apoi, cu mâinele ude formăm batonașele din masa obținută. Le putem pe hârtie de copt și punem în congelator pentru 10 minute. Între timp topim ciocolata pe aburi. Bucățile de ciocolată le amestecăm cu laptele, amestecăm intens până la topirea totală a ciocolatei, lăsăm să se răcească un pic. Scoatem batonașele din congelator și începem să le „scăldăm” în ciocolată. Când ciocolatele sunt gata, iarăși le punem în congelator pe 10 minute. Când timpul expiră, le savurăm cu plăcere împreună cu toată familia!