Festivalul Gustar 2017, timp de două zile, a promovat modul sănătos de viață, prin intermediul activităților sportive. În prima zi de festival, vizitatorii s-au putut bucura de multă muzică live, ca și în a doua zi a evenimentului. În cea de-a doua zi de festival au urcat pe scenă: Karafizi & The Roof, Freedom Boombox, The Motans, Spitalul de Urgență, Zdob și Zdub și Lou Bega.

Vizitatorii au putut admira prin telescop unul dintre cele mai frumoase spectacole astronomice anuale – ploaia de stele, care în această perioadă a lunii se apropie de sfârșit.

„Am rămas impresionat ca de obicei de organizare. Ador bucatele de aici și muzica live. După multe zile la serviciu, un week-end de acest gen este ideal”, a recunoscut o tânără pentru Agora.

„Recunosc, ador festivalurile și tot ceea ce ține de aceste evenimente. Cel mai important este să vii să petreci alături de prietenii, să iei o gașcă mare de prietenie cu tine. Dar dacă vii singur, cu siguranță, te vei întâlni cu cineva cunoscut”, a spus Andrei.

Master-class-uri, târg de artizanat și expoziție de obiecte unice din lut, mâncăruri și băuturi delicioase și accesibile, o zonă de relaxare pentru cei care au obosit de gălăgia și agitația festivalului și de multe multe altele au avut parte vizitatorii festivalului.

„Mi-am cumpărat câteva cărți, brățări și mâncare făcută la grătar. Toate sunt niște delicii”, a precizat o altă tânără.

Distribuie articolul: