A hrănit alpaca, a încercat sand boarding în pustiu și a gustat „din fructul interzis”. Vorbind pe înțelesul tuturor, prezentatorul Bogdan Dascăl trăiește o experiență de neuitat într-o călătorie prin Peru, iar cele mai tari emoții le împarte cu amicii săi de pe rețelele sociale.

Prietenii săi știu deja, de câțiva ani încoace Bogdan Dascăl numără visele împlinite unul câte unul și este foarte fericit că poate astfel să-i inspire pe cei care îl urmăresc să facă la fel. Peru ca și destinație a fost un mare vis pentru el, despre care ne-a povestit și la ultimul interviu, însă, rând pe rând, acolo se realizează și alte mari dorințe pe care le avea moderatorul.

„VIS ÎMPLINIT 67: Lacul TITICACA (Puma de piatră sau Puma șură) Care apropo, se pronunță în limba incașilor „TITIHAHA”. Și mai are o denumire „MAMACHIOIA” (mama apă) Poza făcută pe o insulă plutitoare pe care Los Urcas trăiesc, pe bune, cu copii cu tot, câte 5 într-o cameră de 2 pe 3 din papură. VENIT, VĂZUT, IMPRESIONAT”, a notat Bogdan pe pagina sa de Facebook.

A urmat o aventură extraordinară pe dunele de nisip, dar și alte peripeții la mii de metri înălțime.

Îi dorim aventuri frumoase pe mai departe și mult curaj să le poate savura din plin!