Este groaznic ce i s-a întâmplat actriței de la Hollywood. În urma unui viol aceasta a rămas însărcinată, dar a ales să avorteze. 

Actriţa în vârstă de 50 de ani a povestit acum câţiva ani că a fost victima a trei violuri. Ashley Judd a recunoscut şi că în urma unui viol a rămas însărcinată şi că, ulterior, a ales să facă avort.

Actrița a dezvăluit, la o convenţie pro-avort, că este recunoscătoare pentru adoptarea legii avortului în 1973, care i-a permis să renunţe la sarcina pe care a dobândit-o în urma unui avort.

Ea îşi justifică alegerea de a face avort, menţionând că tatăl copilului pe care ea l-ar fi născut ar fi avut drepturi părinteşti egale asupra lui.

„Am supravieţuit agresiunii sexuale, violului și incestului. Sunt binecuvântată că, în 2006, oameni care au trăit astfel de experienţe m-au ajutat să mă recuperez. Dar a fost un drum oribil şi lung”, scria artista într-un mesaj pe twitter.

Femeia a povestit acum câțiva ani despre atacurile pe care le-a suferit în 1984, când adolescentă fiind, a fost violată de două ori, în timp ce un altul a privit. Aceasta a trecut și printr-un incest.

Ashley Judd a jucat în peste 51 de filme, printre care Frida, Zâna Măseluță sau Divergent.

SURSA