Greșeli pe care le faci când ții carnea la frigider

-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2022/02/photo-1547637205-fde0c9011f9d-1627379123gris99s.jpeg
750
500
Articole recomandate
- prev
- next
Piept de pui cu oțet balsamic, servit pe pat de orez
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/shutterstock-piept.jpg
800
533
Oţetul balsamic a pătruns puternic şi pe piaţa românească, înlocuindu-l în multe dintre reţete pe cel de vin sau de mere. Originar din Modena, Italia, reţeta lui a fost mult timp s...
Reguli de etichetă pe care trebuie să le știi când mănânci carne la restaurant
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/Meat_products_Pepper_481346_2880x1800-1152x720.jpg
800
500
Există anumite reguli de etichetă pe care ar trebui să le urmezi atunci când mănânci coastele la restaurant. Iată despre ce este vorba!
Coastele pe care le mănânci la restaurant...
Care este secretul de preparare al celui mai suculent steak de vită
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2016/11/5D4B9961-1024x576.jpg
800
450
Ingrediente:
2 steak-uri de vită
Lime
Unt
Rozmarin
Sare și piper negru
Mod de preparare:
1. Condimentează cotletul de vită cu sare și piper, apoi stropește-l cu puțin ul...