Fii remarcat la fiecare pas! Sâmbătă, 14 octombrie, primul magazin din rețeaua globală – SuperStep – își deschide ușile și în Moldova.

SuperStep face parte dintr-o rețea globală cu peste 100 de magazine, recunoscute pe plan internațional pentru articolele sportive de cea mai înaltă calitate, produse de branduri de renume mondial precum: ADIDAS, NIKE, CONVERSE, PUMA, LACOSTE, JORDAN, GOORIN BROS, HERSCHEL.

Piesele vestimentare, încălțămintea și accesoriiledisponibile în magazinul SuperStep sunt originale și au toate însemnele de calitate corespunzătoare.

În plus, diversitatea și varietatea ofertei din incinta magazinului sunt concepute pentru a răspunde nevoilor unei game largi de clienți, asigurând că fiecare vizitator va avea posibilitatea de a descoperi produse care să se alinieze perfect preferințelor sale.

Personalul experimentat și bine pregătit este gata să ofere asistență și consultanță, garantând astfel o experiență de cumpărare de neegalat.

Vino pe 14 Octombrie la Shopping MallDova pentru a sărbători GRAND OPENING-ul magazinului SuperStep! Începând cu ora 12:00 echipa SuperStep vă așteptă cu zâmbete, spumant și delicii, acompaniate de seturile muzicale ale unui DJ de excepție.