Majoritatea grădinițelor din Chișinău își vor sista activitatea pe timp de vară. Unele pentru o lună, altele pentru o perioadă mai îndelungată. „Unde să-mi las copilul în tot acest timp?”, îi macină întrebarea pe părinții care nu au noroc de o vacanță mai lungă ori de bunici care să aibă grijă de cei mici. Bone, centre de dezvoltare, grădinițe private – toate trec prin mintea părinților în căutarea celor mai bune soluții.

Bona ta pe timp de vară

Desigur, poți căuta o bonă. Îți dai bine seama, însă, că asta îți va lua timp și nimeni nu îți garantează că cel mic se va înțelege cu ea. Timp, bani, nervi pierduți în van.Soluția ideală este un centru de dezvoltare pentru copii, care să aibă tot necesarul pentru distracția, educația și dezvoltarea piciului tău. Grădinița privată din Chișinău „Butterfly Mary” este, cu siguranță, unul din locurile în care îți vei lăsa copilul dimineața, iar seara îl vei lua acasă mai vesel, mai senin, mai dornic de a învăța ceva nou. Chiar dacă specificul instituției preșcolare permite înscrierea copiilor de la nouă luni și până la trei ani, în această vară educatorii vin în ajutorul părinților și vor avea grijă de copiii de până la șapte ani.

Distracție și libertate pe un teren de joacă de aproape 200 m2

Și dacă vrei ca piciul tău să petreacă mai mult timp în aer liber, la ușa grădiniței private Butterfly Mary trebuie să bați. Aici terenul de joacă pentru copii este unul enorm, dotat cu echipamente moderne și căsuțe din povești. Pentru cel mic timpul petrecut aici va trece într-o răsuflare. Copil fericit – părinte liniștit, spune o vorbă veche. La centrul de dezvoltare Butterfly Mary îți lași copilul pe mâini sigure. Zona are camere de supraveghere video, așa încât orice se întâmplă poate fi monitorizat. Și graficul de lucru al instituției este unul cât se poate de comod pentru părinții ocupați, care nu au unde să-și lase copilul în timpul vacanței de vară. Educatorii își încep activitatea la ora 7:45 și o încheie aproape de ora 19.

Metode moderne și inovative de educație pentru preșcolari

Vara, totuși, nu este doar anotimpul distracțiilor și a leneviei, ci și al educației, al cunoașterii. Combinația ideală dintre petrecerea timpului la aer curat și dezvoltarea abilităților creative și logice o găsești tot călcând pragul grădiniței „Butterfly Mary”. Pe timp de vară, educatorii de aici sunt gata să lucreze cu fiecare copil în parte, răspunzând cerințelor sale particulare. Toți copii sunt tratați cu dragoste și atenție. Metodele de lucru cu cei mici sunt inovative și diferă de cele implementate la grădinițele obișnuite.În programa de studiu sunt incluse diferite activități pentru copii: dansuri, jocuri, lecții de pictură. Picii sunt încurajați și lăudați mereu de educatori.

Alimentația sănătoasă – cartea de vizită a unei grădinițe

Pe lângă educația specială pe care o primesc copiii la „Butterfly Mary”, ei mai primesc și alimente sănătoase în farfurie. Se știe că este absolut necesar pentru cei mici să aibă parte de bucate bogate în vitamine.Gătitul este, însă, adesea un chin pentru părinți, mai ales că pe vreme toridă trebuie să stea doar la aragaz, ca să-i asigure celui mic mâncare proaspătă. Bucătarii de înaltă calificare de la grădinița din centrul Chișinăului vor coace, fierbe și pregăti la abur doar alimente pur ecologice, incluzând în meniu fructe, legume, nuci.

Cum găsești grădinița-salvatoare?

Grădinița privată din Chișinău „Butterfly Mar”y este situată pe strada Ion Inculeț 97. Poți contacta administratoarea ori suna direct la companie. Pentru mai multe detalii, dar și pentru a vedea poze intră și pe site-ul grădiniței ori pe pagina sa de facebook. Dacă nu ai încredere în lumea virtuală, poți veni chiar la centrul de dezvoltare să vezi totul cu proprii ochi, într-o vizită de probă.

Date de contact:

administratoarea grădiniței Butterfly Mary, Mariana Hasnaș – 068118408;

numărul de telefon al companiei – 079931931.

P