Ieri, în ultima sâmbătă de vară, Gloria Gorceag și soțul acesteia, Vitalie Catana, și-au botezat mezinul. Interpreta și prezentatoarea a distribuit pe pagina sa de Instagram, câteva imagini și câteva gânduri despre acest eveniment important. Detalii vezi mai jos.

O zi importantă a fost cea de ieri pentru cuplul Gloria Gorceag și Viatlie Catana! Cei doi i-au organizat creștinarea fiului lor mai mic, Oliver. Despre frumosul eveniment a anunțat chiar Gloria.

„Azi iubirea aceasta mică a devenit creștin. Oliver, ce copil minunat are mama”, a scris prezentatoarea și a distribuit o imagine cu micuțul în brațe.

Pentru acest important eveniment, Gloria a ales să poarte o rochie cu motive florale, în nuanțe de albastru. Prezentatoarea și-a completat look-ul cu o coafură lejeră și un machiaj cu accent pe ochi. Accesoriu indispensabil al Gloriei a fost zâmbetul acesteia, plin de sinceritate și împlinire, care-i reflectă bucuria maternității.

Astăzi, a doua zi după eveniment, Gloria a mărturisit că ziua de ieri a fost întru totul dedicată micuțului Oliver. Fotografii au reușit să surprindă doar câteva momente. Una dintre puținele imagini îi arată pe toți cei patru membri ai familiei împreună.

Amintim că Gloria a devenit  mamă pentru a doua oară, la data de 23 iunie 2021. Aceasta, împreună cu Vitalie Catana, mai au un băiețel în vârstă de 3 ani, pe care l-au numit Leo.

Sursa foto: Instagram / Gloria Gorceag