Cu o lună în urmă, interpreta Gloria Gorceag a devenit mamă pentru a doua oară. A dat naștere celui de-al doilea băiețel, Oliver. Cu această ocazie, ea a distribuit pe rețeaua socială Instagram o serie de fotografii inedite unde apare alături de toată familia ei.

Citește și: Emoționant: Gloria Gorceag, despre nașterea prin cezariană: „Nicidecum nu mă face să mă simt mai puțin mamă” (Foto)

Interpreta a povestit despre viața lor în patru și despre cum se descurcă băiețelul cel mare în rolul de frățior.

„A trecut o lună de viață în 4. O lună cu această dulceață de băiețel. A fost cu de toate, dar zău, nu mai țin minte zilele alea în care am dat de greu (ori creierul uman e construit să uite repede ce nu-i convine) în schimb țin minte cum frățiorul mai mare îl pupă dulce pe cel mic, cum îl dezmiardă stângaci spunându-i “Oui”, cum Oliver adoarme strâns numai în brațele mele, cum tati îi schimbă scutecul cu atâta dibăcie pentru ca de’, are deja experiență, cum tot primesc mesaje de felicitare pentru care țin să vă mulțumesc din suflet”, a scris Gloria.

Membrii familiei și-au asortat hainele pentru această ședință foto și au purtat alb, iar micuțul Oliver este „epicentrul” acestor fotografii.

Foto: Instagram/ Gloria Gorceag