Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag a dezvăluit astăzi un secret pe care îl ține sub inimă de mai multe luni. Aceasta urmează să devină mamă pentru a doua oară. Iată ce a declarat în exclusivitate pentru EA.md.

Vestea a fost dată de Gloria pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii într-o rochie de un verde smarald, lungă, care i-a subliniat perfect burtica.

Leo, fiul artistei, se pregătește pentru rolul de frate mai mare.

„Ne-am dorit mult al doilea copil, pentru noi nu a fost o surpriză, a fost o bucurie, mi se pare minunat  Leo, băiețelul nostru  crească împreună cu un frățior sau o surioară” 

Vedeta ne-a spus că ne va dezvălui ceva mai târziu sexul bebelușului. 

„De fiecare dată la ecografii rugăm  nu ni se spună sexul copilului. Prima oară am aflat sexul copilului din întâmplare la o consultație la ecografie, când imagistul îi dicta asistentei datele necesare. A fost atât de neașteptat, eu nu eram pregătită, Vitalie soțul meu aștepta în hol, eu eram confuză pentru că inițial ni s-a spus că e fetiță. A două oară am zis că mă voi pregăti ceva mai serios pentru vestea asta”, a mărturisit Gloria.

„Am zile când sunt euforică, abia aștept, sunt și zile când mă apucă teamă cum o să fac față la doi copii mici care mă vor solicita maxim, non stop, dar îmi trece și iar trec prin starea aia de nerăbdare”, a mai adăugat Gloria Gorceag.

Foto: Facebook / Gloria Gorceag