Mâinile actriței de teatru și film Maia Morgenstern sunt extrem de catifelate. Noi am dat mâna cu ea, deci știm.

Actrița folosește și recomandă glicerina – un compus organic, alcătuit din carbon, oxigen și hidrogen, ce formează un lichid vâscos, incolor și inodor. Hidratează pielea și stimuleaza eliminarea de piele moartă. Glicerina este un ingredient care se regăsește în țesuturile noastre subcutanate. Din acest motiv glicerina vegetală este utilizată la prepararea produselor de îngrijre a pielii organice, fiind foarte bine tolerate de piele.

De la actrița Maia Morgenstern am mai furat un secret de frumusețe. Dânsa începe ziua cu un pahar de apă călduță și lămâie. Sucul de lămâie are o structură asemănătoare cu sucurile gastrice și ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv. Ajută la îmbunătățirea digestiei, ameliorează arsurile la stomac și te scapă de balonare. De asemenea, hidratează colonul și stimulează producția de bilă. Sucul de lămâie este bogat în vitamina C care ajută la stimularea sistemului imunitar și luptă cu răcelile și gripa. Un alt element important pentru imunitate este fierul, iar lămâia îmbunătățește capacitatea organismului de a absorbi fierul din alimentație. De la doctorulzilei.ro mai aflăm că atunci când începi dimineața cu o cafea, îți încurajezi corpul să producă energie sub forma fluctuațiilor glicemiei și al stresului oxidant, iar efectele sunt de scurtă durată. Apa cu lămâie produce energie „verde” în corpul tău prin hidratare și oxigenare de-a lungul întregii zile, fără oxidare în exces la nivel celular. Consumul zilnic de apă cu lămâie poate aduce o îmbunătăţire evidentă a aspectului pielii, acţionând ca un remediu antiîmbătrânire.

„Beau apă de dimineață cu lămâie, îmi face bine, mă trezește. Fac sport foarte mult. Înot, gimnastică, fitness, balet, yoga, badminton.”

Vedeți interviu integral cu Maia Morgenstern aici: Actrița Maia Morgenstern, „steaua de dimineață” a lui Mel Gibson: „În Chișinău mâncam înghețată bună”

 

 

 

Distribuie articolul: