Gina Pistol și Smiley sărbătoresc un an de la nuntă! Pe 27 mai 2023 au mers hotărâți spre altar, convinși că sunt suflete pereche și vor rămâne împreună pentru totdeauna. Astăzi, la aniversarea acestui moment special, Gina Pistol a exprimat dorința de înțelepciune pentru ea și Smiley, subliniind că dragostea nu le lipsește.

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, acum un an, la marginea pădurii Snagov, într-un loc idilic. Emoționată și cu lacrimi în ochi pe durata ceremoniei religioase, Gina Pistol a fost o mireasă superbă, care a schimbat două rochii în ziua cea mare. Nunta lor a fost una dintre cele mai frumoase din showbiz și au preferat să invite familiile și prietenii foarte buni.

Gina Pistol și Smiley au avut în jur de 300 de invitați la nuntă și toată lumea aștepta cu nerăbdare acest eveniment de mai mult timp, mai cu seamă că relația lor a fost una secretă mult timp.

Gina Pistol a scris un mesaj emoționant cu această ocazie, alături de care a postat o imagine din ziua nunții lor. ‘Să avem înțelepciune, că iubirea o avem de mult’, a scris Gina Pistol, pe Instagram în ziua în care au împlinit un an de la nuntă.

Recent, Smiley a făcut bilanțul după aproape un an de mariaj cu Gina Pistol și spune că nu s-a schimbat mare lucru între ei în tot acest timp.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul’, a declarat Smiley, într-un interviu OK!Magazine, acum ceva timp.

Solistul e încântat de viața alături de Gina Pistol și de tot ce îi oferă această mare iubire.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este’, a adăugat Smiley.

‘Sunt foarte bine, mă bucur foarte mult de viața pe care o am. Mențin un echilibru cu toate, adică fac multe lucruri și cumva tot găsesc un echilibru și reușesc să mă bucur și de viața de familie și de fiica mea care crește, în fiecare săptămână vine cu lucruri noi.

Reușesc să mențin un echilibru. Îmi doresc ca fiica mea să aibă parte de o comunitate, să își facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități, poate va vrea să facă sport, să cânte, să danseze, așa că ne gândim la toată povestea’, a mărturisit cântărețul în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Distribuie articolul: