Smiley și Gina Pistol au revenit cu bebelușul acasă. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și sunt recunoscători prietenilor virtuali pentru numeroasele mesaje de încurajare. Cuplul a înregistrat un mesaj video, iar noi am avut șansa să o vedem pe proaspăta mămică la câteva zile după ce a născut – radiază de fericire.

Pe 9 martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. Fetița lor s-a născut perfect sănătoasă, iar cuplul se declară mai fericiți ca oricând. La câteva zile după aceasta, cuplul a venit cu un mesaj video pentru „armata de fani”.

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au devenit părinți! „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre” (Video)

„Vă mulțumim frumos și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă vorba ta, suntem într-un roller coaster emoțional. Le mulțumim celor de la clinică, începând de la secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist, medicului meu. Au foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați și pe lângă asta, cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată!”,a continuat la rândul ei Gina Pistol.

„Abia așteptăm să se facă mare și să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, a mai adăugat proaspătul tătic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„…ai adus soarele cu tine.Pentru noi e răsărit”, a scris Gina alături de o fotografie postată pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Amintim că la trei zile după ce a devenit tătic, Smiley a lansat „Până la tine”, prima piesă pentru fetița sa: „Este despre cea mai pură formă de iubire” (Video)

Sursa: Instagram / Smiley_Omul

Distribuie articolul: