De la nașterea fiicei sale, Gigi Hadid, în vârstă de 26 de ani, nu i-a arătat niciodată fața micuței. Fotografiile cu Hai Gigi, în vârstă de nouă luni, sunt publicate în mod regulat, dar este întotdeauna fotografiată astfel încât să nu îi fie văzut chipul. Și dacă  modelul iese la plimbare cu fiica ei, atunci o ascunde cu grijă în cărucior, astfel încât paparazzi să nu o poată surprinde în imagini.

Fanii lui Hadid, totuși, își doresc de mult timp să vadă cum arată bebelușul pe care Gigi l-a născut de la iubitul ei Zayn Malik și îi cer adesea vedetei să le arate fața fetei. Ieri, Gigi a decis să pună punctele pe i și a explicat de ce intimitatea este atât de importantă pentru ea în ceea ce o privește pe fiica ei.

„Pe măsură ce copilul nostru crește, înțelegem că nu-l mai putem proteja așa cum ne-am dori și am făcut până acum. Îi place foarte mult să privească lumea. Și, deși petrece foarte mult timp la fermă, descoperă și alte locuri. Recent, când am vizitat New York-ul, a început să-și arate interesul de a cunoaște lumea înconjurătoare și a început să dea la o parte singurică protecția de soare. Nu înțelege de ce este ascunsă de ochii lumii în oraș și de ce vreau să o protejez.

Eu la fel de mult vreau ca ea să vadă cel mai uimitor oraș din lume, la fel și oamenii frumoși și diverși care merg pe străzile din New York, dar fără stresul de a fi fotografiată de presă, care persecută personalitățile publice. Scriu acest lucru pentru a le spune paparazzilor, presei și fanilor noștri că nu vom arăta niciodată intenționat fața fetiței noastre pe rețelele de socializare. Noi vrem ca ea să aleagă singură cum să se arate lumii pe măsură ce va crește”, a scris ea pe Instagram.

Gigi a cerut mass-mediei și fanilor să acopere fața fetiței sale dacă este fotografiată și le-a mulțumit acelor paparazzi care i-au auzit rugămintea de a păstra distanța când merge în oraș cu fiica sa.

„Ca mamă, vreau doar binele copilului meu. Și sper că aceasta va fi o continuare a conversației despre protecția minorilor în mass-media, chiar dacă aceștia sunt copii a unor părinți publici. Pentru un copil, intimitatea și nebunia paparazzilor pot fi copleșitoare și confuze”, a conchis ea.

Reamintim că multe vedetă păstrează aceeași poziție. Recent, starul Game of Thrones, Shopie Turner, care crește o fiică de un an împreună cu soțul ei Joe Jonas, i-a criticat pe paparazzi. Ea a cerut fotografiilor să nu-i mai hărțuiască și să nu o mai fotografieze pe fiica ei.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Gigi Hadid