Acum patru luni Gigi Hadid a devenit mamă pentru prima oară. În tot acest timp, Gigi și  Zayn Malik au ținut în mare secret numele pe care i l-au dat fetiței lor. Nu se știe din ce motiv cei doi nu au dorit ca fanii să cunoască numele micuței, dar acum, după o perioadă atât de îndelungată, Gigi a dezvăluit secretul. 

Acum, pe pagina sa de Instagram Gigi a indicat că este mama lui Khai. Fiica modelului a fost probabil numită în cinstea străbunicii sale – mama tatălui lui Gigi Hadid al cărei nume este Khairiya.

Următorul pas pe care fanii  îl așteaptă de la Gigi este ca ea să se decidă să-i arate fața fiicei sale publicului. Modelul a publicat în mod repetat imagini cu fiica ei pe rețelele de socializare, dar de fiecare dată a avut grijă să-i ascundă fața de ochii curioșilor.

Gigi

Amintim că și sarcina Gigi a preferat să o țină în secret și abia după ce a născut, modelul a început să povestească despre cum a fost această etapă pentru ea. Gigi a recunoscut că prima perioadă s-a confruntat cu toxicoza, aceasta simțea că toxicoza se ameliorează doar atunci când mănâncă. Din acest motiv ca să nu i se întâmple incidente în timpul prezentărilor Gigi avea mereu grijă să mănânce la timp.

La scurt timp după naștere Gigi și-a revenit la formele de altă dată și își continuă activitatea sa în calitate de model.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: